![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
anlamamki ben bu islerden
lakin senin güzel hatrin icin islerim inceden sagarim koyunu keciyi memeden iciririm pismis sütü sana cezveden |
Sitemizin Ozanları hepinize günaydın
Bir heber eyleyim gidin dostlara salın Belki yarın belki bugünden de yakın Herşey sahte olmuş sakın kanmayın . |
kış gelende ayazından durulmaz,
dertli ozan yüreğinden vurulmaz, vurulsa da kimselere darılmaz, parmak dondu mızrap tele vurmuyor. |
[B][I][COLOR="Indigo"]Arif abim Hoşgelmiş,
N ekadar içten yazılar yazmış. Dostluklar bozulmuş , gönüller virane olmuş, HaZaN da sezlerin arasına katılmak istemiş. Alıntı yapamadım olmadııı :(([/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=arifcoskun;352327]Sitemizin Ozanları hepinize günaydın
Bir heber eyleyim gidin dostlara salın Belki yarın belki bugünden de yakın Herşey sahte olmuş sakın kanmayın .[/QUOTE] Günaydinlar sana ey büyük ozan, Inceden inceye mesaji yazan, Kötülerin hergün oyunun bozan, Varliginla gurur duyuyom ustam |
Bir sahte dünyanin icinde kaldim,
Hasretlik yüzünden sacimi yoldum, Gurbet ellerinde belami buldum, Ben simdi halime yanar aglarim. |
Saya saya gurbet elde gezerim,
Ask yüregi narin neden ezerim, Garip bir insanim dostu üzerim, Dostun derdi ile yanar aglarim. |
[QUOTE=sandalli;352357]Bir sahte dünyanin icinde kaldim,
Hasretlik yüzünden sacimi yoldum, Gurbet ellerinde belami buldum, Ben simdi halime yanar aglarim.[/QUOTE] [B][I][COLOR="Indigo"]Sandallı çok dertlisin bilirim. Dünya fanidir bunu unutmayalım. Candan insanlarla dost olalım, Bu zamanda dosta kurban olalım. [/COLOR][/I][/B] |
[quote=HaZaN;352353][B][I][COLOR=Indigo]Arif abim Hoşgelmiş,
N ekadar içten yazılar yazmış. Dostluklar bozulmuş , gönüller virane olmuş, HaZaN da sezlerin arasına katılmak istemiş. Alıntı yapamadım olmadııı :(([/COLOR][/I][/B][/quote] Hoşbulduk HaZaN bacım hoşgeldin derim İçten gelen duygulara gem vurulmaz diyelim Görünce maskeli yüzleri çok içerlerim Bende kendi halimce çalar söylerim . |
[quote=sandalli;352355]Günaydinlar sana ey büyük ozan,
Inceden inceye mesaji yazan, Kötülerin hergün oyunun bozan, Varliginla gurur duyuyom ustam[/quote] Günaydın olsun günün, sıcacık kalbin Sen benim kalbimde çok yer edindin Yeri geldi kötünün dersini verdin Gelişinle bizi yine çok şereflendirdin . |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:34. |
|