|  |  | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Başarı belki insana çok şey öğretmez, fakat başarısızlık çok şey öğretir. | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Sözün en güzeli, söyleyenin doğru olarak söylediği, dinleyenin de yararlandğı sözdür. | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER [COLOR="Black"][B][I]Onlara: "İnsanların inandıkları gibi siz de inanın" dense,  "O beyinsizlerin inandığı gibi inanır mıyız?" derler. İyi bilin ki, asıl beyinsizler kendileridir; fakat bilmezler [/I][/B][/COLOR] | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Bin kilometrelik bir yolculuk ilk adımla baslar | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Toplumsal hayatta en yararlı erdem hoşgörüdür. DALE CARNEGIE | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Bir adamdan şüpheleniyorsan onu işe alma, işe alıyorsan ondan şüphelenme.  Bir kere kaplanın sırtına bindin mi inmek zordur | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Kadınların kalbi mezar gibidir bi giren bir daha çıkamaz erkeklerin kalbi bakkal gibidir giren çıkan belli olmaz :D (yazan bilinmiyor) | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER “Üstte mavi gök çökmedikçe, altta yağız yer delinmedikçe senin ilini ve töreni kim bozabilir. Ey Türk, titre ve kendine dön”     BİLGE KAĞAN | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER Daha dün gibi taze gidişin Alışamadım Ah Efendim Hani gittin ya lal oldu dilim Konuşamadım kal Efendim | 
| 
 Cevap: GÜZEL SÖZLER seni tahmin edeceğin kadar değil tahamül edemiyeceğin kadar çok seviyorum :D | 
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:27. |  |