![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Atina binmiste ediyor seyran,
Boyunu görenler yüzüne hayran, Sandalli sende gel sazina davran, Calip söyleyelim, oynasin gencler. |
Bir ses verde ben sesine geleyim,
Senin icin sirin canim vereyim, Yollarina kirmizi güller sereyim, Deme batar ayagima dikeni. |
Istersen gizlice kapin calayim,
Bir ömür boyunca kölen olayim, Söyle artik ben yaninda kalayim, Sensiz bir hayatin ne tadi olur. |
Cikartim karayi giydim alimi,
Boynuna takayim ipek salimi, Kimlere söylerim garip halimi, Gidecek kapimi kaldi ki bana. |
Basimi vurayim tastan taslara,
Kurban olam uzun sari saclara, Sürünerek geldim ben bu yaslara, Senin sevdan ile yürütsen beni. |
rallim gelmis uzaklardan bakisir,
O yigido O`na hersey yakisir, Gün gelince rakiplerle kapisir, Selamlar sana ey güzel insan. |
Arif usta sorulmaya ne gerek,
O`ndada var magal gibi bir yürek, Bazen pasta yiyor bazende börek, Radyoda caliyor türküler bize. |
[QUOTE=sandalli;352497]Basimi vurayim tastan taslara,
Kurban olam uzun sari saclara, Sürünerek geldim ben bu yaslara, Senin sevdan ile yürütsen beni.[/QUOTE] [B]Yine almissin sazini eline Vurursun dertli dertli teline Vazgec artik su sari saclidan Görmezmisin getirmis seni ne hallere[/B] |
[QUOTE=HaZaN;352465][B][I][COLOR="Indigo"]BERIA hoşlar sefalar getirmişsin,
Umarım burada hoş vakitler geçirirsin. Güzel dostluklar, arkadaşlıklar edinirsin, İyki gelmişim diye dua ederisn. [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Hosbulduk Hazan bacim Sizden fazla uzak kalamadim Hos vakit icin bende burdayim Birazda isterdim derdimi paylasayim[/B] |
[QUOTE=BERIA;352505][B]Yine almissin sazini eline
Vurursun dertli dertli teline Vazgec artik su sari saclidan Görmezmisin getirmis seni ne hallere[/B][/QUOTE] Vazgecersem eger ben sari sactan, Olamam ki ben ayri o kalem kastan, Mevlam yaritirsa beni en yeni bastan, Yinede sari sacliya kosar giderim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:56. |
|