![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=BERIA;352520][B]Care bulunmazki derdime
Kavusamam sevdigime Bir care var sadece Ona kavusurum öldügümde[/B][/QUOTE] Sivas`a kar yagmis heryer donuyor, Neden herkes ayni dertten yaniyor, Kime selam desem askin soruyor, Zaman ilac olsun kapanir yaran. |
Kardan adam olur bunlardan olmaz,
Gavurun suyundan testimiz dolmaz, Sandalli baglasan burada durmaz, Memlekette issizlik olmasa dostlar. |
[quote=sandalli;352612]Kardan adam olur bunlardan olmaz,
Gavurun suyundan testimiz dolmaz, Sandalli baglasan burada durmaz, Memlekette issizlik olmasa dostlar.[/quote] Öyle deme sandalli ozan değermi Doğduğun yermi doyduğun yermi İste oraya yanına bende gelem mi Mutluyum işim iyi desen olmaz mı |
[QUOTE=arifcoskun;352620]Öyle deme sandalli ozan değermi
Doğduğun yermi doyduğun yermi İste oraya yanına bende gelem mi Mutluyum işim iyi desen olmaz mı[/QUOTE] Cok sükür abi güzeldir isim, Is yüzünden hic agrimaz basim, Özledim vatanin topragin tasin Gelirsen seninle gessek olmaz mi. |
[quote=sandalli;352627]Cok sükür abi güzeldir isim,
Is yüzünden hic agrimaz basim, Özledim vatanin topragin tasin Gelirsen seninle gessek olmaz mi.[/quote] Allah uzun ömürler güzel işler versin Evine bereket mutluluk getirsin Gelince bana nereyi gezdirirsin Emekli olunca gelsen olmaz mı ? |
Acayim mi kara kapli defteri,
Dökemem ki orta yere dertleri, Gelecek mi ozanimin mertleri, Sohbet-i aliye girsek olmaz mi. |
[QUOTE=arifcoskun;352633]Allah uzun ömürler güzel işler versin
Evine bereket mutluluk getirsin Gelince bana nereyi gezdirirsin Emekli olunca gelsen olmaz mı ?[/QUOTE] Gezecek yerleri bilir bulurum, Senin yaninda hergün dururum, Sana yan bakani dizden vururum, Önce sen buraya gelsen olmaz mi. |
[QUOTE=sandalli;352523]Gecmis olsun bugün bitti mi isin,
Evde hazirlanmis bekler sicasik asin, Havalar cok soguk kalin tut basin, Yollar buzdur cok dikkatli gidesin.[/QUOTE] [B]İş bitti ama, ömürden gitti günümüz... İnanarak yaşamakla geçsin ömrümüz... Tipiden kardan görmez oluruz önümüz... Emetüğün tepede kızak kaysak olmaz mı?[/B] |
[QUOTE=rallim58;352636][B]İş bitti ama, ömürden gitti günümüz...
İnanarak yaşamakla geçsin ömrümüz... Tipiden kardan görmez oluruz önümüz... Emetüğün tepede kızak kaysak olmaz mı?[/B][/QUOTE] Gecen hergün gider ömürden, Hayat sartlari serttir demirden, Biktim artik verdikleri emirden, Müdürleri isten atsak olmaz mi. |
tek kelimeyle helal olsun size yetişilmez derim
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:58. |
|