![]() |
--->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
[QUOTE=madımak_58;289635][B][I][COLOR="Magenta"]çok korktum gürün_güzeli(m)...
ne yapacaksın attıracakmısın? bu banlanma sebebi olacaksa buyrun,tutan yok... bir daha uyarmazmış.sen kim oluyorsun da beni tehdit ediyorsun. bir ölür,bin diriliriz!...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]kardeş tehdit değil ama sana güzelce bana güzelim deme demiş daha ne diye üstüne basa basa o lafı kullanıyosun... ????????[/B] |
[QUOTE=Kaptan-58;289639][B]kardeş tehdit değil ama sana güzelce bana güzelim deme demiş daha ne diye üstüne basa basa o lafı kullanıyosun... ????????[/B][/QUOTE]
anlamıoalr ki abi napiim ben.... |
arkadaşlar bu bir yetenek meselesi
sakin olun çagrısı yaptık anlamadılar hepimiz kardeşiz dedik kendi kendilerini dısladılar ikimizinde arasında sorun yok dedik düşünce farklılıgı var dedik anlamadılar yani bunu da anlamazlarsa ................ |
yoık yok adam olmaz bunlardan valla bak............inş o kelimeyi bidaha duymam....
|
[QUOTE=gürün_güzeli;289588]hem şu güzelimi falan da bırak bana bidaha kullanma sakın...[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Magenta"]pardon ama güzelce demiş şekli bu mu.benim damarıma basılırsa,bende basarım.korkumda yok.ne bu yaa,geldiğimiz günden beri dalga geçmeler falan.insanın sabrı da bir yere kadar.forum sizinse sizin.o zaman yazın ana sayfaya aleviler giremez diye de,bizde nereye geldiğimizi bilelim.bütün sorun bundan kaynaklanıyor zaten... hala diyor senin gereğin düşünülecek.kim olursa olsun düşüncelerimden ödün vermem.burda milletin mezhebini mi değiştirdik,müslümanlıktan mı çıkardık insanları.benim muhattabım,saygılı insandır,insan olan insandır.aleviymiş,sünniymiş,hristiyanmış farketmez.100 kere söyledik,önce insan diye.insan olanda bunu anlar...[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=madımak_58;289659][B][I][COLOR="Magenta"]pardon ama güzelce demiş şekli bu mu.benim damarıma basılırsa,bende basarım.korkumda yok.ne bu yaa,geldiğimiz günden beri dalga geçmeler falan.insanın sabrı da bir yere kadar.forum sizinse sizin.o zaman yazın ana sayfaya aleviler giremez diye de,bizde nereye geldiğimizi bilelim.bütün sorun bundan kaynaklanıyor zaten...
hala diyor senin gereğin düşünülecek.kim olursa olsun düşüncelerimden ödün vermem.burda milletin mezhebini mi değiştirdik,müslümanlıktan mı çıkardık insanları.benim muhattabım,saygılı insandır,insan olan insandır.aleviymiş,sünniymiş,hristiyanmış farketmez.100 kere söyledik,önce insan diye.insan olanda bunu anlar...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B] zaten bizim için alevi sunni farketmiyo herkesin inancı kendine.. ama nedense hep siz kendinizi aşağı mertebede görüyosunuz... forumlara doğru düzgün yazı yazdınızda size bişey diyen mi oldu.... tek yaptığınız madımak olayı konusunda yazıp durmak... sanki başka forum konusu yok.. birilerini kışkırtırsan sonuçlarına katlanırsan sende bundan dolayı kusura bakma[/B] |
Siz kendi kendinizi dişlamaya çalışıyorsunuz aslınd
Anlşıldı niyetiniz belli Tüm yorum yazan arkadaşlara sesleniyorum bir kaç kişi çıkmış sitede ne demek istediklerini anlamaksızın birşeyler yazmaya çalışıyorlar Bu sitede sizden başka alevi yokmu sanki birtek siz kendinizi dişlamaya ve dişlatmatya çalışıyorsunuz ALLAHTAN arkadaşların geneli olgun insanlarda sukünet içinde cevap yazıyorlar Dedimya yetenek meselesi |
[B][I][COLOR="Magenta"]benim üye adım madımak olabilir ama kaç kere madımak olayıyla ilgili bir yazı yazmışım?
hiç bir zamanda kendimizi aşağı mertebede görmüyoruz.onu siz öyle sanıyorsunuz.ilk geldiğimde madımak olayı için yazılanlara kızdığım için gelmiştim.2.si de zaten sivaslıyım.herkesin düşünce yapısı farklıdır.bu konulara yazmamızı istemiyorsunuz anlaşılan.ama neye cevap yazalım o halde? forum oyunları mı? gerekirse ona da yazıyoruz ama bu insanı ne kadar geliştirebilir? konu açıyoruz,hemen önyargıyla yaklaşılıp olmadık cevaplar alıyoruz,suçlu biz oluyoruz... hangi olgunluktan bahsediyorsunuz.evet arada çıkıyor olgun insanlar Allahtan... bazı kişilerse ne öğrenmeye açık,ne de öğretmeye.[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=madımak_58;289668][B][I][COLOR="Magenta"]benim üye adım madımak olabilir ama kaç kere madımak olayıyla ilgili bir yazı yazmışım?
hiç bir zamanda kendimizi aşağı mertebede görmüyoruz.onu siz öyle sanıyorsunuz.ilk geldiğimde madımak olayı için yazılanlara kızdığım için gelmiştim.2.si de zaten sivaslıyım.herkesin düşünce yapısı farklıdır.bu konulara yazmamızı istemiyorsunuz anlaşılan.ama neye cevap yazalım o halde? forum oyunları mı? gerekirse ona da yazıyoruz ama bu insanı ne kadar geliştirebilir? konu açıyoruz,hemen önyargıyla yaklaşılıp olmadık cevaplar alıyoruz,suçlu biz oluyoruz... hangi olgunluktan bahsediyorsunuz.evet arada çıkıyor olgun insanlar Allahtan... bazı kişilerse ne öğrenmeye açık,ne de öğretmeye.[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B] arkadaşım forumları araştırın daha önceden tartışılmış ve kapanmış konuarı gündeme getirmeyin. ama istediğiniz herşeyi paylaşın tartışın.. size kimse bişey demez.. yeterki kimseyi kırmayın. bir sivaslı gibi sevgi ve saygı çervesinde tartışın... [COLOR="Red"]bu konuda çok gereksiz uzadı buda artık burda kapansın... [/COLOR][/B] |
[QUOTE=Kaptan-58;289679][B]
arkadaşım forumları araştırın daha önceden tartışılmış ve kapanmış konuarı gündeme getirmeyin. ama istediğiniz herşeyi paylaşın tartışın.. size kimse bişey demez.. yeterki kimseyi kırmayın. bir sivaslı gibi sevgi ve saygı çervesinde tartışın... [COLOR="Red"]bu konuda çok gereksiz uzadı buda artık burda kapansın... [/COLOR][/B][/QUOTE] aynen yanlışsız katılıyorum................. |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:51. |