![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[quote=rallim58;352636][B]İş bitti ama, ömürden gitti günümüz...[/B]
[B]İnanarak yaşamakla geçsin ömrümüz...[/B] [B]Tipiden kardan görmez oluruz önümüz...[/B] [B]Emetüğün tepede kızak kaysak olmaz mı?[/B][/quote] [B][COLOR="DarkOrange"]rallim abi hava soğuk üşüme sıkı giyin sakın ha yiğitlik etme bastığın yere dikkat et aman düşme düştüğünde kar topu atsak olmaz mı ? [/COLOR][/B] |
[QUOTE=sivaBURs;352699]Tamam bundan sonra özünüzdeyim
Asla çıkmam artık sözünüzdeyim Ocakta sönmeyen közünüzdeyim Sarının biriyle kalsam olmaz mı[/QUOTE] Bugün sende buldun cözümü, Hatirlatirim sana heran sözünü, Üstünden ayirma sakin gözünü, Sariyi yad eller calmasin derim. |
[B][COLOR=darkorange]sarılar almış aklınızı başınızdan[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]40 ından sonra azanı teneşir paklar bedduadan dönsede benim dudaklar allah müsteakınızı versin desem olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
[quote=sandalli;352706]Bugün sende buldun cözümü,
Hatirlatirim sana heran sözünü, Üstünden ayirma sakin gözünü, Sariyi yad eller calmasin derim.[/quote] Bulurum çözümü senden gelirse Bana verdin sarıdan hisse Temmuz ayında karlar da yağsa Verdiğim sözü tutarım derim |
[QUOTE=kronick;352709][B][COLOR=darkorange]sarılar almış aklınızı başınızdan[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]40 ından sonra azanı teneşir paklar bedduadan dönsede benim dudaklar allah müsteakınızı versin desem olmaz mı ?[/COLOR][/B][/QUOTE] Beddua eyleme ey güzel ozan, Sari gelin olsun mezarim kazan, Sükür olsun sariyi alnima yazan, Sarilarla mutlu olsak olmaz mi. |
[QUOTE=sivaBURs;352711]Bulurum çözümü senden gelirse
Bana verdin sarıdan hisse Temmuz ayında karlar da yağsa Verdiğim sözü tutarım derim[/QUOTE] Karlar yagmis sivasimin özüne, Varabilsem yokusuna düzüne, Selam olsun gelinine kizina, Orada sarilari sarsak olmaz mi. |
Esmerden bir hayır gelmiyorsa
Güzel değildir kul sevmiyorsa Önce gelip sonra da gidiyorsa Sarının kapısın çalsak olmaz mı |
[QUOTE=sivaBURs;352737]Esmerden bir hayır gelmiyorsa
Güzel değildir kul sevmiyorsa Önce gelip sonra da gidiyorsa Sarının kapısın çalsak olmaz mı[/QUOTE] Sarinin kapisi vardir gümüsten, Bende anlamadim inan bu isten, Sariya zaman yok isten ve gücten, Sariya biraz zaman versen olmaz mi. |
[B][COLOR=darkorange]sarının adı var esmerin tadı
dünyaya bedeldir bir tutam saçı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]bulamazsın ömrünce oyle bir yarı satma aşkını saçı sarı boyalı[/COLOR][/B] |
Önce bileğimden ellerimi bağladım
Ters çevirdim kendimi çıkmasını sağladım Gözyaşım bitsin diye bütün gece ağladım Bundan sonrası için artık gülsem olmaz mı |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:47. |
|