![]() |
|
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
evet tam ve %1oo bir sivasli geldi topacli geldi ...............benden sonra gelen yine tam iyce bir sivasli olsun kele....................
|
Hayır yanıldınız sanırım üzgünüm:)Bir ZARA'lı geldi ama has ve has ZARA'lı:)
|
[QUOTE=HaSiVasLıM58;360429]Hayır yanıldınız sanırım üzgünüm:)Bir ZARA'lı geldi ama has ve has ZARA'lı:)[/QUOTE]
yav zara sivas ait degilm mi ? yoksa ben mi yalnis biliyorum kelem........... :rolleyes: |
[QUOTE=sevgim 58;360434]yav zara sivas ait degilm mi ? yoksa ben mi yalnis biliyorum kelem........... :rolleyes:[/QUOTE]
Dikkat edin veya çevrenize sorun ZARA'lılar pek genelde SİVAS'lıyız demezler sorun dilerseniz bir gün ve benim söylediğim bu sözler aklınıza umarım gelecektir direkt ZARA'lıyız derler:) |
[QUOTE=HaSiVasLıM58;360437]Dikkat edin veya çevrenize sorun ZARA'lılar pek genelde SİVAS'lıyız demezler sorun dilerseniz bir gün ve benim söylediğim bu sözler aklınıza umarım gelecektir direkt ZARA'lıyız derler:)[/QUOTE]
yok bilmiyordum ..............ama neden böyle ki ????????? |
[QUOTE=sevgim 58;360441]yok bilmiyordum ..............ama neden böyle ki ?????????[/QUOTE]
Tam bende bilemiyorum işin açıkcası fakat sanırım Dna'sından:rolleyes: genlerinden;) Moloküler yapısından gelen bir genetik bir şey olsa gerek:DHavasındanmı suyundanmı acaba:D:rolleyes: |
[QUOTE=HaSiVasLıM58;360445]Tam bende bilemiyorum işin açıkcası fakat sanırım Dna'sından:rolleyes: genlerinden;) Moloküler yapısından gelen bir genetik bir şey olsa gerek:DHavasındanmı suyundanmı acaba:D:rolleyes:[/QUOTE]
yav kelem su sivaslilar ne acayip bir millet anlamdim gitti kelem :D |
bugün ilk ben geldim demekki ikinci sırada sivassporu kız var
|
aynen öyle kangallim :)
kesin yine sen gelceksin....KANGALLIM58 |
"nihayet geldin burayada sivassporlu kız evet ben geldim heralde sen gelirsin yine
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 21:26. |
|