![]() |
--->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
[QUOTE=madımak_58;289659][B][I][COLOR="Magenta"]pardon ama güzelce demiş şekli bu mu.benim damarıma basılırsa,bende basarım.korkumda yok.ne bu yaa,geldiğimiz günden beri dalga geçmeler falan.insanın sabrı da bir yere kadar.forum sizinse sizin.o zaman yazın ana sayfaya aleviler giremez diye de,bizde nereye geldiğimizi bilelim.bütün sorun bundan kaynaklanıyor zaten...
hala diyor senin gereğin düşünülecek.kim olursa olsun düşüncelerimden ödün vermem.burda milletin mezhebini mi değiştirdik,müslümanlıktan mı çıkardık insanları.benim muhattabım,saygılı insandır,insan olan insandır.aleviymiş,sünniymiş,hristiyanmış farketmez.100 kere söyledik,önce insan diye.insan olanda bunu anlar...[/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Kardeşim, sürekli mağduru oynuyorsunuz. Siteyi alevi karşıtı gibi göstermekten vazgeçin! Şöyle iyi bir inceleme yaparsanız bu sitede ne kadar alevi olduğunu ve ne haklara sahip olduğunu görürsünüz. Saygı bekliyorsunuz ama karşı tarafın dini duygularına hakaret niteliği taşıyan yazıları da alkışlıyorsunuz. Saygı bu şekilde olmaz kardeşim. Biraz da kendinizi eleştirin, nerede yanlış yapıyoruz diye. |
[B][I][COLOR="Magenta"]bizde gereğinden fazla hakaretimizi aldık zaten.kendimizide eleştiriyoruz gereken yerlerde.bunu her insan beceremez...
neyse,konu fazlasıyla uzadı.tehdidimizi de aldık :) Allah herkesin sonunu hayır eylesin... [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=madımak_58;289705][B][I][COLOR="Magenta"]bizde gereğinden fazla hakaretimizi aldık zaten.kendimizide eleştiriyoruz gereken yerlerde.bunu her insan beceremez...
neyse,konu fazlasıyla uzadı.tehdidimizi de aldık :) Allah herkesin sonunu hayır eylesin... [/COLOR][/I][/B][/QUOTE] Bu tehdit değil, benim ne haddime. Sitede herkes eşit haklara sahip, bunu belirtmek istiyorum sadece. Sadece alevi arkadaşlar mı uyarı aldı zannediyorsunuz? Kaç tane arkadaş siteden uzaklaştırıldı. Yönetim son çare buna başvuruyor. Bunda da gayet tarafsız, lütfen. Bunu görün artık. |
[QUOTE=gürün_güzeli;289657][COLOR="Red"]yoık yok adam olmaz bunlardan valla [/COLOR]bak............inş o kelimeyi bidaha duymam....[/QUOTE]
sağol ama adamlığı senden öğrenecek deyilim allaha şükür yaşım epey var ne yaptığımıda iyi bilirim birazdaha saygılı olalım |
[QUOTE=Deniz5835;289830]sağol ama adamlığı senden öğrenecek deyilim allaha şükür
yaşım epey var ne yaptığımıda iyi bilirim birazdaha saygılı olalım[/QUOTE] nie alınıosun ki kim güzelim dediyse lafım ona benim............. |
-->: --->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
[QUOTE=Deniz5835;289830]sağol ama adamlığı senden öğrenecek deyilim allaha şükür
yaşım epey var ne yaptığımıda iyi bilirim birazdaha saygılı olalım[/QUOTE] YAŞINIZI ÖN PLANA ÇIKARMAYA NE MERAKLISINIZ SİZ SAYGI DERKEN BİLE SAYGISIZLIK YAPIYORSUN |
-->: --->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
[QUOTE=Kaptan-58;289661][B]
zaten bizim için alevi sunni farketmiyo herkesin inancı kendine.. ama nedense hep siz kendinizi aşağı mertebede görüyosunuz... forumlara doğru düzgün yazı yazdınızda size bişey diyen mi oldu.... tek yaptığınız madımak olayı konusunda yazıp durmak... sanki başka forum konusu yok.. birilerini kışkırtırsan sonuçlarına katlanırsan sende bundan dolayı kusura bakma[/B][/QUOTE] ADAŞIMA KATILYORUM............................................ |
-->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
[B]Sayfa 36 birbirinizle boğuşmaktan hala bıkmadınız mı ya[/B]
|
--->: -->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
[QUOTE=_DuMaN_58;289891][B]Sayfa 36 birbirinizle boğuşmaktan hala bıkmadınız mı ya[/B][/QUOTE]
[B] bu konu gereksiz yere çok uzamış gardaş.. kilitlersen seviniriz....[/B] |
-->: Şortluya var, başörtülüye yok mu?'
[B]Konunun uzaması kilitlenmeyi gerektirmez.
Konu istediği kadar uzasın ama keşke birbirinize sataşmak yerine birbirinizle paylaştığınız güzel konular olsaydı.[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 03:51. |