![]() |
Cevap: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
[QUOTE=club7house;447640]Fikirler değişik olacaktır insanlar değişik olacaktır , herşeyden önemlisi küçükler büyüklere saygı gösterecek. Bazı durumlardan öfkelenebilirim sonuçta insanım , yorumlarımda mizahı katmaktan sakınmam büyüklerde küçüklerini sevecek. Ortayada saygı sevgi ilişkişi oluşacak bende güldane ablayı insan olarak sever sayarım benim yaşımda oğlu olan biri sonuçta :)[/QUOTE]
[B]Bana nasıl yaklaşırsan benden aynı karşılığı görürsün[/B] |
[B]eczacı :)[/B]
|
Valla şahsen tanımıyorum ama hayatı dolu dolu yaşayan eğlenceli gülmeyi bilen ve güldürebilen birine benziyor..............
|
[B]Fazla tanımıyorum ama siteden takip ettiğim kadarıyla saygılı seviyeli bir kardeşimiz. [/B]
|
@ cley
bu yaz yüz yüze tanisma firsatini elde ettigim cok degerli üyelerimizden / yöneticilerimizden biri, cok efendi, cok da beyefendi, ve son derece samimi buldum, bundan sonra benim icin cok degerli olan bir arkadasim artik... |
çok tatlı ve candan birine benziyor....................
|
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]hanım hanımcık bi bacımız çok saygılı ve güzel iş yapıyor görmedim ama kendi anlatımı [/FONT][/COLOR]:D
|
Büyük küçük herkese karşı çok saygılı ve herkese yardımcı olmaya çalışan yazıkyürekli bi abimiz....... (bitkisel yağlardan elde edilmiş hiçbir katkı maddesi yoktur) :D
|
ayhh ben sevdim vallah bu kardesimizii cok candan birinee benzioo:)
|
[B]betül çok saygılı bi kardeşimiz gündüz uyur gece uyumaz :D bide benim 100.gr kahvemi hala göndermedi :D aklıma gelmişken bunuda söylemiş olayım[/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:38. |