![]() |
--->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]bu ne eroooo :rolleyes:
benim hayaletlerden korkdugumu bilmiyormusun sen :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
kaldırim ozmn..........sen korkuyosan....
|
--->: -->: --->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=leblebi82;240800][B][COLOR="Indigo"]Bunu şöyle algılıyorum ben : "Ne kadar erken gidersek Sivas'a o kadar iyidir" [/COLOR][/B]:)[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hmmm yanlis algilamissin :D "cabuk postayla gönder" anlamina geliyordu :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[QUOTE=ero;240803]kaldırim ozmn..........sen korkuyosan....[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hayalet olmayani yokmu :D yani ne bilim daha renkli bisey olsa hic fena olmaz :rolleyes:[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
vallahi yok siparişi aldım ama.....çekince..koyarım..:D senide görelim.....ama..
|
--->: -->: --->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=Sweetgirl;240805][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hmmm
yanlis algilamissin :D "cabuk postayla gönder" anlamina geliyordu :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B][COLOR="Indigo"]Ya hiç posta ile olur mu? Posta da ıslanır .[/COLOR][/B] :) |
[QUOTE=ero;240809]vallahi yok siparişi aldım ama.....çekince..koyarım..:D senide görelim.....ama..[/QUOTE]
[B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]ben söz verdiydim bugün resmimi koyacaktim ama sadece bir sartla demisdim :) eger bugün SIVASSPOR Bursaspora karsi 5 - 0 yenerse :rolleyes: malum oda olmadi ;) sansiniza küsün artik :rolleyes: belkide bu cömertligimi birdaha bulursunuz ve söz veririm :D[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
[B]kolay gelsin
iyi muhabetler size ben kaçırmışım bu konuşmaları biraz :D[/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;240798][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]kiz sen rus felan degilsin demi :D
allah sahibine bagislasin ne o gözler öyle [/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [COLOR="Magenta"][I][B]Teşekkürler Sweet iltifatlatların için. Rusluk meselesine gelince yok hamd olsun öyle birşey. [/B][/I][/COLOR] |
-->: --->: -->: ÜyeLerimizin ResimLeri..
[QUOTE=Sweetgirl;240742][B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]hehhh sükürrr yaa söyle yüzün gözün belli olsun
valla cok profesyonel cekilmis bir resim resmen fotomontaj denilecek kadar :)[/COLOR][/CENTER][/I][/B][/QUOTE] [B] hee yaa fotomontaja cikti bi de guzelim fotografim:) zaten cektim times meydanini bi yerden kopyaladim.. ustune de kendi resmimi photoshop yaptim demi alla alla..:)[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:48. |