![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Bilmem neden bugün cok durgunum,
Bütün gün calistim belki yorgunum, Dostuma düsmana hepten darginim, Dünyanin hepisi gelse yine barismam. |
[quote=kronick;354215][B][COLOR=darkorange]millet iş bulamıyor krılıyor[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]sizin gibiler hakkına razı olmuyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]evine ekmek alamayanları gözünüz görmüyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]para hırsından vazgeçseniz olmaz mı ?[/COLOR][/B][/quote] Nereye gitti balonlar bol bol vaatler Hak verilmez alınır çalışır bilekler Ne iş yapar mecliste miiletvekiller "Parayı sevmiyorum ama sinirlerimi yatıştırıyor" desem olmaz mı ? :D |
Taslari atmakla deniz mi dolar,
Sandalli gurbette sevdayi arar, Sari yar oturmus sacini tarar, Tarak tutan ele kurban olayim. |
[QUOTE=arifcoskun;354224]Nereye gitti balonlar bol bol vaatler
Hak verilmez alınır çalışır emekler Ne iş yapar mecliste miiletvekiller "Parayı sevmiyorum ama sinirlerimi yatıştırıyor" desem olmaz mı ? :D[/QUOTE] Bitirdiler milletim alamaz nefes, Kalmadi yetimde azicik heves, Gün gelir kirilir kurulan kafes, Cosarsa milletim vay halinize. |
[B][COLOR=darkorange]bir sarıdır tutturmuş gidiyor
sandallım onsuz yapamıyor sarsız günleri haram oluyor şu mezarı açsak olmaz mı ? [/COLOR][/B] |
[B][COLOR=darkorange]gazetelere manşet olmuşum [/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]yahu ben başbakan olmşum allah muhafaza başkapana çıkmasın adım [/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ben bu işten vazgeçsem olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
Ozanlar oturmuş, sazlar çalınır
Başbakan olacaktan sözler alınır sivaBURs olmadan yolda kalınır İyi geceler derim ozan dostlarım |
[quote=kronick;354230][B][COLOR=darkorange]bir sarıdır tutturmuş gidiyor[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]sandallım onsuz yapamıyor[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sarsız günleri haram oluyor [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]şu mezarı açsak olmaz mı ?[/COLOR][/B] [/quote] Sandalli bel bağlamış bir sarışına Alamamış onu dönmüş şaşkına Ölmüş onu koymuş kabristana Bir hoca tutup dua okutsak olmaz mı ? |
[quote=sivaBURs;354236]Ozanlar oturmuş, sazlar çalınır
Başbakan olacaktan sözler alınır sivaBURs olmadan yolda kalınır İyi geceler derim ozan dostlarım[/quote] [B][COLOR=darkorange]sivaburs hoşgeldin nerdesin ya beni başkan yaptılar sormadan bana hiç bir vaadde bulunmadım onlara başkanlığı sana devretsem olmaz mı?[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;354240][B][COLOR=darkorange]sivaburs hoşgeldin nerdesin ya
beni başkan yaptılar sormadan bana hiç bir vaadde bulunmadım onlara başkanlığı sana devretsem olmaz mı?[/COLOR][/B][/QUOTE] Kürsüye çıkınca ozan bakışır Başbakanlık ancak sana yakışır Cesareti olan buna kalkışır Kendime faydam yok desem olmaz mı |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:25. |
|