![]() |
|
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[QUOTE=harbikiz58;362329][B] geldim dark benden sonra hakaan gelsin [/B][/QUOTE]
son kez geliyorum benden sonra kim gelirse gelsin yeterki oyun devam etsin |
[B] :( NIYE GELMIYON ARTIK HAKANIM HAYIRDIR ? SIMDI SEN GEL YINE [/B]
|
[QUOTE=dark_yamtar58;362328]Hayırdır Sivassiporlu kız ne oldu usandın mı.............
Ben geldim..................... Benden sonrada Harbi kız gelsin...................[/QUOTE] yok usanmadim.yazdiklarim siliniyor da ondan.! |
[QUOTE=sivassporlukiz;362332]yok usanmadim.yazdiklarim siliniyor da ondan.![/QUOTE]
Anlıyorum ama o sorunu ben daha çok yaşıyorum olsun sen devam et...:) Ben geldimmmm..........................:rolleyes: Benden sonra Sivassiporlu kız kesin gelecek..................;) |
[QUOTE=sivassporlukiz;362332]yok usanmadim.yazdiklarim siliniyor da ondan.![/QUOTE]
yazdiklarin niye siliniyor hatice |
[QUOTE=harbikiz58;362336]yazdiklarin niye siliniyor hatice[/QUOTE]
kangallim58 le cook yazmisizzzz!!! :confused: anlamadim ama neyse |
[QUOTE=sivassporlukiz;362350]kangallim58 le cook yazmisizzzz!!!
:confused: anlamadim ama neyse[/QUOTE] AYNI SEY HAKAN´LA BENIM BASIMA GELDI UYARI MESAJI GELDI IKIMIZE BIRDEN :D:D:D:D:D:D TAKMA KAFAYA |
[QUOTE=harbikiz58;362354]AYNI SEY HAKAN´LA BENIM BASIMA GELDI UYARI MESAJI GELDI IKIMIZE BIRDEN :D:D:D:D:D:D
TAKMA KAFAYA[/QUOTE] sanki naptiysak alla alla :confused: :mad: olsun yinede yazmicam daha bu konuya.küstüm :D |
..........ben geldim .............simdi kim gelirse gesin kelem ...................
|
ben geliyim bari geç oldu ama olsun :):):)
benden sonra anca sabah gelen gelir heralde hi hi hi oda hoş gelsin :) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:06. |
|