![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Hoş geliyor "kronick başbakan"
Sen ol millete kol kanat açan Seyret zalimleri sayısız kaçan Bir oyum var sana versem olmaz mı |
Bir kizim var benim dünya güzeli,
Severim ben kizimi ezel ezeli, Sandalli da gurbet eli gezeli, Siladan habersiz yasar yaliniz. |
[B][COLOR=darkorange]radyoda sohbet güzel şarkılar güzel
arif abim sandallım güzel sizinle olmak daha da güzel sivaburs sende gel desem olmaz mı ?[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange] [/COLOR][/B] |
Viran olmus köyüm baykuslar konmus,
Sevdigim güzel beni yanindan kovmus, Sevdanin oku gelmis gözlerim oymus, Böyle hayat yasamaya deger mi dost. |
Nerede kaldı sitemizin tatlı_dillsi
Göremedi çok merak eder abisi Yoksa tatlımı yapar kendisi İki satır yazsa okusak olmaz mı ? |
Aman da tatlı dillim kızmış mı bize
Söyle de bilelim kırıldın hangi söze Hafiften kısarak baktığın kara göze Nazar değmesin desem olmaz mı |
Istermis bizlerden ekstra davet,
Buyurup geliver olmazsa zahmet, Gelmezsen burada olur mu rahmet, Tatli-dilli gelde nese ver bize. |
var üzerimde cok gezmekten kaynkali bir yorgunluk
ozanlarda ise hakim epeyce bir durgunluk msn'imde ise fazlaca bir yogunluk ama eksik olmasin yüregimizden bolluk |
sarkida geciyor hüzünlü misralar
gönlümü nasilda derinden yaralar ah neden cekilir hep böyel efkarlar tükenmez kalemim hep birseyler karalar |
[B]İstnabul'a kar yağıyor
Çıkıp dışarıda oynasak mı ne Ama kimse gelmez ki bu saatte Var mı gelen eee dostlarım....[/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:22. |
|