![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
cikmam gerek benim acilen
dilerim size hayirli geceler yürekten yine görüsmek üzere mi desem bu aksamlik size burada veda etsem |
[B][I]Günaydın site dostlarım derim,
Dışarda lapa lapa kar yağar bilirim. İçimi tatlı bir hüzün kaplar analarım, Yeni yılada herkeze mutluluklar dilerim.[/I][/B] |
[quote=HaZaN;354374][B][I]Günaydın site dostlarım derim,[/I][/B]
[I][B]Dışarda lapa lapa kar yağar bilirim.[/B][/I] [I][B]İçimi tatlı bir hüzün kaplar analarım,[/B][/I] [I][B]Yeni yılada herkeze mutluluklar dilerim.[/B][/I][/quote] Günaydın olsun sanada HaZaN bacım Yağsın kar bir kardan adam yapalım Nedir bu hüzün hemen dağıtalım Bir nescafe iç iyi gelir desem olmaz mı? |
[QUOTE=arifcoskun;354379]Günaydın olsun sanada HaZaN bacım
Yağsın kar bir kardan adam yapalım Nedir bu hüzün hemen dağıtalım Bir nescafe iç iyi gelir desem olmaz mı?[/QUOTE] [B][I]İçtim çayımı nestcafemi arif abim, Ama nedendir içimdeki sıkıntı bilemidim. Sonu hayrolur inşALLAH derim, Siz ozanlarımızla paylaşırsam iyi gelir bilirim.[/I][/B] |
[quote=HaZaN;354382][B][I]İçtim çayımı nestcafemi arif abim,[/I][/B]
[I][B]Ama nedendir içimdeki sıkıntı bilemidim.[/B][/I] [I][B]Sonu hayrolur inşALLAH derim,[/B][/I] [I][B]Siz ozanlarımızla paylaşırsam iyi gelir bilirim.[/B][/I][/quote] Afiyet şeker olsun yarasın HaZaN bacım Ben öyle olunca çıkar gezer dolaşırım Sana iyi, mutlu gün dilekleri yollarım İyi şeyler düşün rahatla desem olmaz mı ? |
[QUOTE=arifcoskun;354386]Afiyet şeker olsun yarasın HaZaN bacım
Ben öyle olunca çıkar gezer dolaşırım Sana iyi, mutlu gün dilekleri yollarım İyi şeyler düşün rahatla desem olmaz mı ?[/QUOTE] [B][I]Teşekkür ederim Arif abim. Sen dersin de ben yapmazmıyım. Havada çok soğuk ama ama napayım, Çıkıp biraz dolaşayım belki açaılırım.[/I][/B] |
bir garip bugün icim
yaniyor yüregim o bicim bilmiyorum bu halim nicin |
[QUOTE=tatli-dilli;354630]bir garip bugün icim
yaniyor yüregim o bicim bilmiyorum bu halim nicin[/QUOTE] Ne oldu da bugün ah-u zardasin, Kalbin mi kücüldü neden zordasin, Sen ozansin iste yine burdasin, Üzülme sakin sen dostlarin burda. |
[B][COLOR=darkorange]tattişkoma acep neler olmuş[/COLOR][/B]
[B][COLOR=#ff8c00]oysa dün içi huzur doluymuş kimler onun kalbini kırmş[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]derdine çare bulsak olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
esasinda yok bir derdim
sanirim rahatliktan gerildim ya da erken yasta delirdim sana da hosgeldin abicim dedim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:14. |
|