![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
gülmekten kopmak üzereyim, avrupa yakasi yemekteyiz programini taklit etmiss manyak bunlar ya puahhhhh : ))))
|
[img]http://members.chello.nl/m.ozturk15/HasKurt2005Ekler/Mustafayildizdogan02.jpg[/img]
[B]Mustafa Yıldızdoğan - Gözleri[/B] ne yeşil ne siyah nede eladır bukızın gözleri başa beladır fethedilmez bir girilmez kaledir bin orduya kılıç çeker gözleri şiir:güneşi söndürür ayı karartır ayrı gecirdiğim zaman zarardır cebinde çok aşık vebali vardır daha nicekısmet çeker gözler taş çatlatır durgun suyu çağlatır divanında nice eller bağlatır ah çektirir aşığı ağlatır gözlerden gözyaşı döker gözleri gözleri gözleri aman gözleri gözlerden gözyaşı döker gözleri |
ebru yaşar & ismail yk - seviyorum seni yar
|
Alışırım.....Harika AVCI.....................................
|
[B].......Latif Doğan - Küstüm Küstüm.........[/B]
|
[COLOR="DarkRed"][B]
Benzemez Kimse Sana Benzemez Kimse Sana Benzemez kimse sana, Tavrına hayran olayım. Bakışından süzülen İşvene kurban olayım.. Lütfuna ermek için, Söyle perişan olayım. Bakışından süzülen İşvene kurban olayım... [/B][/COLOR] |
[B][COLOR="DarkRed"]Selami sahin
Iyiki varsin iyi ki varsin canııııım * iyi ki tanidim seni dunyalara degismem sacinin bir telini seninle yeniden doğmuş gibiyim içmeden aşkınla sarhoş gibiyim inan mutluluktan uçar gibiyim iyi ki varsın canım, iyi ki tanıdım seni iyi ki doğdun canım iyi ki bulmuşum seni seve seve veririm uğruna herşeyimi[/COLOR][/B] |
[B][I]Sezen Aksu / Geri Dön...........[/I][/B]
|
[B][COLOR="DarkRed"]
Yavuz Bingöl Ay Balam KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN?[/COLOR][/B] |
tsm nin kralicesi muazzez ersoydan bir fincan kahve olsam kırk yıl hatırın vardırrr
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:28. |
|