![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sitede ozanin sesi cikmiyor,
Gelip buralara söyle bakmiyor, Icinde ki ask atesin yakmiyor, Ozan susmaz asla bizim sitede. |
Gecti ömrümüzün yazi bahari,
Basima yagiyor dolusu kari, Nasil özleyeyim gül yüzlü yari, Ben asigim sana sevda cicegim. |
Haydi gelin artik kalmadi sabir,
Yillardir cekerim ask icin kahir, Daynamaz buna olsaydi katir, Bu cefalar bana yapilirmiydi. |
icmesemde normalde ben sigara
cekti canim bugün nedense bir cigara dinmiyor bir türlü bedendeki bu yara silinmiyor hernedense alindaki bu kara |
Kapinin önünde durur kirmizi güller,
Sensiz de geciyor bu kara günler, Sevda atesiyle yasanmis dünler, Atmak istesem de atilmiyor ki. |
[QUOTE=tatli-dilli;354718]icmesemde normalde ben sigara
cekti canim bugün nedense bir cigara dinmiyor bir türlü bedendeki bu yara silinmiyor hernedense alindaki bu kara[/QUOTE] Cigara icmeye ne gerek ola, Aksin soguk sular yerini bula, Dile sen Mevladan dertlerin ala, Dertsiz bir hayati coktan hakettin. |
dileriz tanridan hayirli bir dilek
cikmasin yolumuza birer kelek giyeriz sogukta gömlek üstüen yelek vurmasin artik bize kahpe felek : )) |
[QUOTE=tatli-dilli;354726]dileriz tanridan hayirli bir dilek
cikmasin yolumuza birer kelek giyeriz sogukta gömlek üstüen yelek vurmasin artik bize kahpe felek : ))[/QUOTE] Kahpe felek vurdu kurudu gülüm, Günes dogmaz oldu karanlik günüm, Söyle ne olacak bu benim halim, Artik nese vermez benim hayatim. |
[QUOTE=sandalli;354729]Kahpe felek vurdu kurudu gülüm,
Günes dogmaz oldu karanlik günüm, Söyle ne olacak bu benim halim, Artik nese vermez benim hayatim.[/QUOTE] kurumaz güller beslersen sevgi ile kavrulur tenler yanan günes ile anlatilir ruh hali beden ile ugurlanir son yolculuguna kefen ile |
Neylerim ben bu dünya malini,
Sersem yollarina acem salini, Güzel gözlerin ile tatli dilini, Allah sana bagislasin kardesim. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:25. |
|