Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Hertelden (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Günaydın/ İyi akşamlar / İyi geceler (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=23472)

altuntas58 12.04.2009 08:57

Cevap: GÜNAYDIN

[B]Günaydın arkadaşlar dünkü Sivasspor antalya macını 4 eylül stadyumundan izledim çok keyf aldım darısı Sivassporumuzun diğer maclarına bu günkü oynanacak sözde büyükler icrada bir varlıkları olmayan GS ,FB macında hiç birisine başarı dilemiyorum daha kötü olmaları için dua edeceğim yesinler bir birilerini [/B]

arikarinkuchi 12.04.2009 10:00

Cevap: Iyi geceler

[B]iyi geceler :D
sabah ama olsun :)[/B]

barikat58 12.04.2009 10:01

Cevap: Iyi geceler

[quote=arikarinkuchi;396996][B]iyi geceler :D[/B]
[B]sabah ama olsun :)[/B][/quote]

saol sanada iyi geceler.bugün de ay pek bi ışıtıyor etrafı :D

srilanka 12.04.2009 10:14

günaydın arkadaşlar.nasılsınız bugün hava çok güzel burda birazdan ormana gidecem bugün çok neşeliyim umarım sizlerde mutlusunuzdur.hepinize kucak dolusu sevgiler............

barikat58 12.04.2009 10:15

mutluyuz srilanka şampiyonluga gidiyoruz ama sen yoksun tabi yanımızda :D sen ormana gidiyon :D

srilanka 12.04.2009 10:20

[QUOTE=altuntas58;396971][B]Günaydın arkadaşlar dünkü Sivasspor antalya macını 4 eylül stadyumundan izledim çok keyf aldım darısı Sivassporumuzun diğer maclarına bu günkü oynanacak sözde büyükler icrada bir varlıkları olmayan GS ,FB macında hiç birisine başarı dilemiyorum daha kötü olmaları için dua edeceğim yesinler bir birilerini [/B][/QUOTE]

günaydın altuntaş abicim hiç size yakıştıramadım bu mesajı:(sonuç itibariyle ne kdar farklı takımlar tutulsada kimse başka tkımların kötü olmasını dilememeli bence. zaten herkesin baaşarısı ortada.bir galatasaraylı olarak sivasspora başarılar diliyorum saygılar.....;););)

barikat58 12.04.2009 10:21

bir sivassporlu olarak gs ye başarılar diliyorum lakin gs yi sevdigimden degil fb ye olan nefretimden :D forza anadolu batsın istanbul saltanatı

srilanka 12.04.2009 10:26

zaten altuntaş abininde kötü bir niyetle sölediğini düşünmüyorum değilmi abicim?;)

altuntas58 12.04.2009 10:28

[B]Bir Sivaslı asla başka takıma başarılar dilememeli başarı dilenecek bir takım varsa oda gönüller şampiyonu şanlı SİVASSPORU'M gerisi benim için teferruattır bunun aksini düşünenlerin Sivaslılığından şüphe ederim takım 13 haftadır liderliğini sürdürüyor halen dananın altında buzağı arıyorlar bu başarıya sözde büyütülmüşler bizans takımları bile kirli gecmişlerinde zor ulaşmışlardır [/B]

[QUOTE=srilanka;397033]zaten altuntaş abininde kötü bir niyetle sölediğini düşünmüyorum değilmi abicim?;)[/QUOTE]

[B]Teşekkürler kardeşim bende kimseyi kırmak istemedim [/B]

barikat58 12.04.2009 10:32

[quote=srilanka;397033]zaten altuntaş abininde kötü bir niyetle sölediğini düşünmüyorum değilmi abicim?;)[/quote]

sürünsünler diyoruz srilanka tıpkı bu yıl oldugu gibi 4 ile 5. sıralar onların yeri :D 1 sivasspor 2 trabzonspor 3 beşiktaş olsun :D:D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:32.