![]() |
--->: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
salakça bi şarkı dinliyorum :D:D:D:D
|
Dj Akman- AgLa GözLerim
----------------------- |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - SAÇLARIN.......
|
Duygulu ilahi dinliyorum :(:(
........ |
[B]Ich Und Ich - Vom Selben Stern[/B]
|
YıLdız Tilbe - Kahretsin .........................
|
kibariye-tepecikli...........................
|
DEmirci YILDIRAY- Aşk defteri
------ |
[COLOR="Magenta"][/COLOR]...........................................avril lavinge-complicated....................................
Tell me ..... Why do you have to go and make things so complicated? I see the way you're Acting like you're somebody else gets me frustrated Life's like this, you And you fall and you crawl And you break and you take What you get and you turn it into Honesty Promise me I'm never gonna find you fake it |
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - YANANI GÖR....
|
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - İŞTE BUNA YANIYORUM
|
Emre Aydın-Dayan yalnızlıgım
--------------------------- |
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - AMAN AYŞEM.......
|
Ümit Aksoy-Dönemem Artık ???
----------------- |
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - BU DİYARDA
|
Kutsi - - Ayni Sehirde Nefes Almak Bile Bana Yetiyor.mp3
|
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - ANKARA'YA YAĞMUR YAĞACAK.....
|
CeyLan - - Dön MaraLım ! ! ! ! ! ! ! ! !
|
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - HAYDİ GENÇLER.
|
DJ Akman - Agla Gozlerim.mp3
------------------------------- |
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - ŞAHİT...........
|
Mehmetcik - Zap Siiri.mp3:(:(:(
|
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - İÇİM GİDER......
|
Dj $en-OL vs. Sezen Aksu-Degermi Hic (Club Remix 2003 Dj Senol Style).mp3
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Mustafa Cihat - Sadece Sevdim;);)[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT]
|
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - TANIMADI...........
|
Ömer Danış - Sen Beni Unut.mp3
|
[B]mustafa yıldzdoğan - vefasıza yarmı derim...[/B]
|
Mustafa Yıldızdogan- Mektup :)
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Mustafa Cihat - Seni Anlatamam :)[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT]
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Red"]Sözlerim Kifayetsiz Gözlerim Kalır Fersiz Anlatamam Anlatamam Seni Anlatamam [/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
MUSTAFA YILDIZDOĞAN - HAYIRAYIM
|
Engin Nurşani - - Resmini yaktırma ßana
|
Soner arıca/Yüregime ektim seni...
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Mustafa Cihat - Emri Olur [/COLOR][/CENTER][/B][/FONT]
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Blue"]Geceye katran çal, acıya hüzzam Ah edersem, tutmasın elim, tutulsun dilim Ey kemankeş durma vur, nasılsa bu sine vurgun Nuru düşsün düşsün düşlerin kor olsun, seni görmesin Kör Olsun[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Taş bassın yerime dedi gönlüne Emri olur başım gözüm üstüne Bakmasın demiş bir daha yüzüme Emri olur inansın bu sözüme Almasın demiş adımı diline[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Red"]VAY BEN ÖLEM ATIN TOPRAK ÜSTÜNE[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"](En sevdiğim Eseri )[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
ayşegül - acem kızı
------------- |
teslim budak leylo leylo----------
|
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Mustafa Cihat - Geçmez Günler[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT]
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"] Kaçıncı gözyaşım dolan gözümde Geceler içimde yanıyor şimdi Umudum tükendi gurbet elinde Uykularım benden kaçıyor şimdi[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="magenta"][COLOR="Red"] Geçmez günler,geçmez aylar,geçmez zaman Ne olurdu bu baharda yanımda olsan[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [CENTER][B][FONT="Comic Sans MS"][COLOR="Magenta"]Şimdi sen yoksun gönül bahçemde Şarkılar sustu nağmelerde[/COLOR][/FONT][/B][/CENTER] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Red"]Artık son vuruşları kalbimin Dem tutuyor hazan ve ölüm Bir defa daha bakabilmek içindi Ardından giden son vapurun Gözlerimdeki umut ve hüzün Şimdi sadece Üsküdar’da süzülen Martılar anlıyor beni,yalnızlığımı Ve öylece gidişini..[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"](Bu eser[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="red"][COLOR="Red"]Gülüm[/COLOR][/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]' e gitsin :( )[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
ismail yk - - yar gitme
--------------------------- |
[FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Mustafa Cihat - Sen Nerdesin
Hiç olmadığım kadar durgunum bugün Kurumuş dallar gibi vurgunum bugün[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Red"]Kanı çekiliyor içimin Canı kesiliyor elimin Dili tutuluyor sesimin Sen nerdesin !!![/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] [FONT="Comic Sans MS"][B][CENTER][COLOR="Magenta"]Düştüğüm bir girdap garip bir muamma Alışkın değilim bu kör kuyulara Hiç olmadığım kadar suskunum bugün Soğumuş canlar gibi solgunum bugün[/COLOR][/CENTER][/B][/FONT] |
İSTANBULDA EZAN OKUNUYOR. EZANI DİNLİYORUM..........
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 10:59. |