![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[COLOR="DarkOrchid"][B] Şu Anda Kafamı dinliyorum !!
. [/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkOrchid"][B] Bugün,gökyüzü gri,havaçok soğuk,üşüyorum
Seni,unutmak ne mümkün.Sıcak nefesinle yaşıyordum Dünya üstüme gelirken,tüm çiçekler sararırken Yaşadığım onca şeyin arasından ben seninle avunuyorum Kapat gözlerini gün batarken.... Yüzün gölgeli,gözümde bir peri Gezerim kanatlarında,bir ileri bir geri Söylenecek ne varsa hadi,sarıl,söyle bana. Saklanıp duruyorum sen gittiğinden beri Güneşi izle sen,ufukta batarken, Pamuklu,beyaz anılar üstünden geçerken Hala çok güzelsin,hala benimsin. Ağladı msenin için,ağladım ben gün batarken Sevmesem bilmesem görmesem seni,uyusam gün batarken Ne yapsam ne etsem unutsam seni ağlasam gün batarken [/B][/COLOR] |
Giderimm..............................Zerrin Özer
|
sanatcı:CELLATparca ismi:GÖNÜL HECESİ
|
[B]Ahmet Tuncer - Urfali sevmis[/B]
sen vuralı, yaralı yar gün be gün sararıyam yar sen vuralı, yaralı yar gün be gün sararıyam el çektin benden vurdun inceden sen de sevmiştin sakladın benden anlamadım ki fayda yok senden anlamadım ki fayda yok senden dost değil, dost değil dost görünür feleğim yaradır, yaralıdır sana yaralı yüreğim urfalı sevmiş doğrudur güzelim senin de gönlün var al yanaklı yar gül verin öksüzüme al gülünü tak göğsüne, yar koy yüreğinin üstüne gül versin can tenine köz var sinende sır var sözünde sözümün sırrı yarin isminde erdal'ım bu sır sendedir sende ahmet'im bu sır bendedir bende dost değil, dost değil dost görünür feleğim yaralı, yaralı yara yaralı yüreğim urfalı sevmiş doğrudur güzelim senin de gönlün var al yanaklı yar |
[B]Muzaffer Ertürk - Ben Melamet Hırkasını (Haydar Haydar)[/B]
bu türküye bayilirim |
[B]Ruhi Su - Bilmem Şu Feleğin Bende Nesi Var[/B]
|
[B]Sevcan Orhan- Bilmem su felegi[/B]
hobaaa haydin herkes halaya : )) |
[B]Müzeyyen Senar-Dalgalandım da duruldum
Bu şarkıyı bir günde kaç defa dinliyorum bilmiyorum.:)[/B] |