![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
Sivas`in icinde güzel yerler var,
Daglarin basindan eksilir mi kar, Bu dünya geliyor artik bana dar, Sari sacli yardan ayri kalinca. |
GELDİ 2009 İLK MESAJ BENDEN
ÇOK ÇEKTİK 2008DE YORULDU BEDEN HAYIR GETİRSİN HERKESE YENİ YIL GÖNLÜNÜZ HUZURLA DOLSUN TÜM YIL! |
Yeter dedik artik olurmu bu kadar
Yetmezse icabina bakalin hocam... Koca Sivasta okulu eyledin dar Istersen memleketten cikalim hocam... Birgün rozet birgün kimlik davasi Vallahi hepimizin agladi anasi Ayna dahi kirilirdi olsaydi hayasi Yarin da giris karti takalim mi hocam.. |
Ellerin yurdunda cicekler acarken
Benim icime kan damliyor kan! Yeni yil icin güzel dilek dileyen kardesim Birileri hala can aliyor can! |
[QUOTE=karatasli;355140]Yeter dedik artik olurmu bu kadar
Yetmezse icabina bakalin hocam... Koca Sivasta okulu eyledin dar Istersen memleketten cikalim hocam... Birgün rozet birgün kimlik davasi Vallahi hepimizin agladi anasi Ayna dahi kirilirdi olsaydi hayasi Yarin da giris karti takalim mi hocam..[/QUOTE] Yatili okulda saclar kisadir, Hocalarin dedikleri yasadir, Yatili cektigin derttir tasadir, Cektigim cileler senin yüzünden. Sabahin ücünde neden kalkalim, Biraksanda biraz daha yatalim, Dersimiz yok daha sonra yapalim, Uykusuz kalmamiz senin yüzünden. Ekmek mi verdiniz karnimiz doysun, Isterse bunlari ögretmen duysun, Bacak kadar cocuga nasil vurursun, Ac kalmamiz yine senin yüzünden. |
Güzel vatanimin güzel insanlari
Hepinize saygi,sevi ve muhabbetler Bu kardesinizede iyi istirahatler... |
Müslüman elinde salyangoz satma,
Derdim coktur benim birde sen katma, Var git bu suclari kardese atma, Can alandan hesap sorulur birgün. |
[QUOTE=karatasli;355146]Güzel vatanimin güzel insanlari
Hepinize saygi,sevi ve muhabbetler Bu kardesinizede iyi istirahatler...[/QUOTE] Daha yeni geldin gidiyormusun, Bizlere de selam ediyormusun, Seni cok seviyoruz biliyormusun, Gecen bereketli olsun Ömer`im. |
Yeni bir yil daha basladi bugün,
Olur insaallah bütün yil dügün, Türküm türk olmakla daima övün, Unutmaki senin dostun yine sen. |
Aksam olur hüzün cöker icime,
Ask elinden girdim türlü bicime, Geleceksen eger birgün pesime, Babana söyleme gizli gel gülüm. |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 20:19. |
|