![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
kafamı dinliyorum...
__________________ __________________ __________________ |
[B][COLOR="DarkRed"][B]
Sinan ÖZEN Haram olasin haram. Ben seni alamadım Param yok idi param Seni benden alana Haram olasın haram Haram olasın haram Ellerini tutana Gözlerine bakana Yatağında yatana Haram olasın haram Yanarım ateşine Deli olmuşum deli Ellerini tutanın Eli kırılsın eli Gözlerine bakana Saçlarını tutana Yatağında yatana Haram olasın haram.................. :([/B][/COLOR][/B] |
[COLOR="DarkRed"][B]Ferhat Göçer
Bizim Şarkımız Dönmez olsun, dönmez olsun sensiz bu dünya dönmez olsun Sönmez olsun, sönmez olsun içimdeki ateş sönmez olsun Bu şarkı bizim olsun, aşkımız sonsuz olsun Gönlümün pınarında adın ceylanım olsun Görmez olsun, görmez olsun sensiz bu gözlerim görmez olsun Sevmez olsun, sevmez olsun kalbim başkasını sevmez olsun Bu şarkı bizim olsun, aşkımız son söz olsun Gönlümün pınarında adın ceylanım olsun Geçmez olsun, geçmez olsun sensiz bu ömrüm geçmez olsun Gelmez olsun, gelmez olsun ayrılık bize gelmez olsun Bu şarkı bizim olsun, aşkımız sonsuz olsun Gönlümün pınarında adın ceylanım olsun.............................!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR] |
Muazzez Ersoy...........................Kahverengi gözlerin
|
[COLOR="DarkRed"][B]Ferhat Göçer
Bizim Şarkımız Dönmez olsun, dönmez olsun sensiz bu dünya dönmez olsun Sönmez olsun, sönmez olsun içimdeki ateş sönmez olsun Bu şarkı bizim olsun, aşkımız sonsuz olsun Gönlümün pınarında adın ceylanım olsun Görmez olsun, görmez olsun sensiz bu gözlerim görmez olsun Sevmez olsun, sevmez olsun kalbim başkasını sevmez olsun Bu şarkı bizim olsun, aşkımız son söz olsun Gönlümün pınarında adın ceylanım olsun Geçmez olsun, geçmez olsun sensiz bu ömrüm geçmez olsun Gelmez olsun, gelmez olsun ayrılık bize gelmez olsun Bu şarkı bizim olsun, aşkımız sonsuz olsun Gönlümün pınarında adın ceylanım olsun....................!!!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR] |
müslüm gürses:yokluun bana yalnız dert verir yokluğunu deil (seni isterim dio
|
sercan - hani beni bırakmayacaktın
|
[B]Mustafa Yıldızdoğan - Aşan Bilir[/B]
|
Aşağıdan gelirde yarime benzer
saçları durnanında tenine benzer [COLOR="Black"][B]benden başkasına da sakın görünme yar [/B][/COLOR] çok güzelsin de belki dokunur nazar yar aramızı da bir bozan var sizin köydemi bizim köydemi aman aman uzan kavak uzan da dalın olmasın yarim güzel olsun da neydem [B][COLOR="Black"]malım olmasın [/COLOR][/B] ah yar seni benden beni senden ayıran dilerim Allah'tan yüzü gülmesin oyy Ah yar aramıza da bir giren var sizin köydemi soysuz bizim köydemi sarıyor kanımıda yine yolcuyum [COLOR="Black"][B]ölem ölem [/B][/COLOR]yine yolcuyumm dillik edemezken ölem bir vakit gözlerin yollarda kalsın hele bir vakit ölem ölem bir vakıtt türkümü söylesinde dertli dillerin ölem ölem dillerin oyy değmen şu Papur'a da ölem bir vakitt ahh soysuz bir vakıtt [url]http://www.youtube.com/watch?v=q-lMRYJCZ6I[/url] |
Beheycan
Bir bahar pusu çökmüş [B][COLOR="Black"]ağlayan gözlerime[/COLOR][/B]Bir hazan yeli değmiş [COLOR="Black"][B]kanayan yüreğime[/B][/COLOR] Sen benim yaramsın ey yar Sen bana canansın ey yar Sen bana haramsın ey yar [B][COLOR="Black"]Keder olsam[/COLOR][/B] yar sözlerine Umut olsam yar düşlerine Türkün olsam [B][COLOR="Black"]yar dillerine[/COLOR][/B] Söyle can söyler miydin beni, beheycan Beheycano can [COLOR="Black"][B]Bu can sana kurban[/B][/COLOR] Yüreğimde yaran Fermanım ey can [url]http://www.youtube.com/watch?v=KeADlTahsc0[/url] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:31. |
|