![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Aynur Dogan - bir gönüle aşk girince[/B]
bir gönüle aşk girince ateşte yanmışa benzer bir de hasretlik olunca yanmış tutuşmuşa benzer yağmura karışır yaşın dünyaya sığmaz bir başın sevdalıdır hayal düşün içmeden sarhoşa benzer bedenimin canı canan damarımın kanı iman fedai'm dört yanımınan kışa tutulmuşa benzer |
[B]Aynur Dogan - Edalı gelin[/B]
dağ başına vardım gülleri çoktur güzeller geliyor sevdiğim yoktur edalı gelin, şalvarlı gelin öldürdün beni şu derenin alıcından burcundan bana baksan ölür müydün acından? edalı gelin, şalvarlı gelin öldürdün beni yüksek elvanlarımı bülbüller öter bülbülün figanı bağrımı deler ne biçim yürekmiş kurban olduğum deper ha teper teper ah deper yolumuz gurbete düştü halımız beter |
[B]Aynur Dogan - Yummayın kirpiklerini[/B]
bir sonsuz rüyaya açılmış gözler yummayın yummayın kirpiklerini kim ondan daha çok hayatı özler çağırır çağırır sevdiklerini gelmiyor gelmiyor o yüzler niçin kaybolmuş koynunda kollarda niçin bilmiyor boyunun ölçüsün niçin başının ucuna geldiklerini bilmem ki adını onun kim saklar şimdiden uyutmuş onu kucaklar besbelli üşütür soğuk topraklar soymayın soymayın giydiklerini |
Ne sevdigin belli ne sevmedigin.......Muhlis Akarsu
|
[COLOR="DarkRed"][B]Ferhat Göcer
Bizim sarkimiz Dönmez Olsun Dönmez Olsun Sensiz Bu Dünya DÖnmez Olsun Sönmez Olsun Sönmez Olsun İçimdeki Bu Ateş Sönmez Olsun Bu Şarkı Bizim Olsun Aşkımız Son Söz Olsun Gönlümün Pınarında Adın Ceylanım Olsun Bu Şarkı Bizim Olsun Aşkımız Son Söz Olsun Gönlümün Pınarında Adın Ceylanım Olsun Görmez Olsun Görmez Olsun Sensiz Bu Gözler Görmez Olsun Geçmez Olsun Geçmez Olsun Sensiz Bu Ömrüm Geçmez Olsun Bu Şarkı Bizim Olsun Aşkımız Son Söz Olsun Gönlümün pinarinda adin ceylanim olsun....................[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Ölürüm
Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana.. Sibel Can Ölürüm Gönlümü kaptırdım sana, Ne olur anlasana, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Batan güneş doğmasa da, Yağmurlar yağmasa da, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Vallahi billahi seni çok seviyorum.. AAahh.. Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Varsın her an canımda, Hem canda hem kanımda, Ben senin uğruna, Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm.. Sensiz geçen günlerimi, Ben günden saymıyorum.. Sensiz geçen günlerimi Ben günden saymıyorum Vallahi billahi seni çok seviyorum AAahh Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm Ölürüm[/B][/COLOR] |
[COLOR="DarkRed"][B]Harika Avci
Alisirim Kısmet değilmiş mutluluk, Unutmaya çalışırım, Bir sevenim olur elbet, Sevmesede alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım, Hep aynı kalsa acılar, İnsan oğlu nasıl yaşar, Bir gün küllenir anılar, Yanmayada alışırım, Sende açsamda gözümü, Yoktu bu aşkın çözümü, Zaman avutur gönlümü, Hasretine alışırım, Sevmesende alışırım.............................[/B][/COLOR] |
ayrılıkta sevdadandır.... ben bilirim sevdalığııı... zührem olmazsan geceme topraklara karışırım...
:(((( emrah altınok |
[B][COLOR="DarkRed"]Ferdi Tayfur
Ağlamazsam Uyuyamam Bir sen söyle bir de beni dinlermisin ey kardeşim Yıllaryılı bu yollarda ömrümü harcamışım Hangimiz usanıp hangimiz bıkacağız Hangimiz yıkılmadan sabahı bulacağız Ben usanmam ben bıkmam ben onsuz yaşayamam Ben her gece gizli gizli ağlamazsam uyuyamam Her sabaha umut dolu adımlarla koşuyorum Bunca çile dertten sonra hayret nasıl yaşıyorum Çok şey var anlatacak sevgiden aşktan yana Teselliye kalkışma faydası olmaz bana Öyle sevdimsevilmedimsevenimi bilemedim Kimyüzüme güldüyse onu bana dost bildim Bırakırım bu mevzuyu sonu gelmez sözlerin Bak dolu verdi ağlamam diyen gözlerin Haydi kalk sigaranı unutma burası kapanıyor Bu saatte bulamayız sigarasız sabah olmuyor.... [/COLOR][/B] |
[COLOR="darkred"][B][I]Yavuz Bingöl - Ay Balam Şarkı Sözleri
KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? KAÇ ZAMAN OLDU HABER GELMEDİ NERDESİN YAR NEREDESİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? GÖZLERİM YOLDA GELMEZ MİSİN? SANA ÖLÜRÜM BİLMEZ MİSİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? AY BALAM SEN BANA MI KÜSTÜN? AY BALAM NİYE HABERİ KESTİN? Taktim buna Ay balam. Küsecek kimsem yok ama....................! [/I][/B][/COLOR] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:59. |
|