![]() |
Cevap: GÜZEL SÖZLER
Hiç bir şey ayağınıza gelmez; en azından iyi olan hiçbirşey.
Herşeyi gidip almanız gerekir. Charles Buxton . |
[COLOR="DarkRed"][B]İkinci bir sevgi bulamazsak, birincisine uzun süre bağlı kalırız.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Kelimeler ağacın yapraklarina benzer, onların bol olduğu yerde anlam meyvaları azdır.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Her insan öfkelenir, bu kolaydir; fakat tam adamina, tam ölçüsünde,tam zamaninda, tam yerinde ve tam usülünde öfkelenmek, ne herkesin kudretindedir, ne de kolaydir.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Ne kimseden borç al, ne kimseye borç ver.çünkü ödünç para veren , çok kere , hem parasindan olur, hem dostundan.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Daima kavga çıkaran huysuz bir zevce erkek için zevce değil, vakitsiz ölümdür.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Kedi, sevgilisinde muhakkak tirnak izi birakir.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Hayat, yaşantı aramak değil, kendimizi aramaktır.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Ister kisiligiyle olsun, ister bilgisiyle, bana bir seyler verebilen herkesi severim. Benim tüm nefretim gevezeleredir.[/B][/COLOR]
|
[COLOR="darkred"][B]Padisahlarin tokadini ye de asagilik kisilerin balini yeme. Bu suretle er olanlarin keremiyle sen de er ol.[/B][/COLOR]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:53. |