Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Hertelden (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=17)
-   -   Günaydın/ İyi akşamlar / İyi geceler (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=23472)

srilanka 12.04.2009 10:33

Cevap: GÜNAYDIN

başarılar dilerim liderliği kaptırmayacak gibi görünüyor yiğidolar:)ama bakalım bu akşam kim kazanacak sizce kim alır bu maçı?benm gönlüm gsden yana ama hakeden alır inşallah

barikat58 12.04.2009 10:34

[quote=srilanka;397039]başarılar dilerim liderliği kaptırmayacak gibi görünüyor yiğidolar:)ama bakalım bu akşam kim kazanacak sizce kim alır bu maçı?benm gönlüm gsden yana ama hakeden alır inşallah[/quote]

bu tür muhabbetler için en uzun topic rekorunu kıralım başlıklı konuyu tercih ediyoruz srilanka

srilanka 12.04.2009 10:36

arkadaşlar sitedeki diğer arkadaşlar nerdeler hazan,seva,melody,ebubekir,kimseyi göremiyorm artık kimse girmiyormu?

altuntas58 12.04.2009 10:36

[QUOTE=srilanka;397039]başarılar dilerim liderliği kaptırmayacak gibi görünüyor yiğidolar:)ama bakalım bu akşam kim kazanacak sizce kim alır bu maçı?benm gönlüm gsden yana ama hakeden alır inşallah[/QUOTE]

[B]Benim gönlümdeki berabere kalmaları bizden uzak dursunlar yeter[/B]

Kardelencicegi 12.04.2009 10:53

[QUOTE=barikat58;397030]bir sivassporlu olarak gs ye başarılar diliyorum lakin gs yi sevdigimden degil fb ye olan nefretimden :D forza anadolu batsın istanbul saltanatı[/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][B]
GÜNAYDIN HERKESE.

...Dedim; ağız tadı bal ile olmaz
Bana sencileyin Sultan gerektir.
Dedi; Hal iledir kal ile olmaz
Seven sevdiğine kurban gerektir...

Uyy ben FB liyim Barikat.
DIKKAT ET ZIRA, FAZLA NEFRETTEN ASKTAN DOGAR.......:)

[/B][/COLOR]

barikat58 12.04.2009 10:54

[quote=Kardelencicegi;397053][COLOR=darkred][B]Uyy ben FB liyim Barikat [/B][/COLOR][/quote]

ben fb yi sevmiyorum abla sen başım gözüm üstüne istersen sülalecek fb li ol sorun değil :D

erdoğan orhan 12.04.2009 10:58

good morning everybody have a good weekend.

Kardelencicegi 12.04.2009 11:02

[QUOTE=barikat58;397056]ben fb yi sevmiyorum abla sen başım gözüm üstüne istersen sülalecek fb li ol sorun değil :D[/QUOTE]

[COLOR="DarkRed"][B]TSK. YOK AILECE GS. ÖNCE SIVAS.............
FB 2. TAKIM OLDU.

Barikat bu bölüm günaydin mesaji icindi dimi :)?
[/B][/COLOR]

barikat58 12.04.2009 11:03

[quote=Kardelencicegi;397065][COLOR=darkred][B]TSK. YOK AILECE GS. ÖNCE SIVAS.............[/B][/COLOR]
[B][COLOR=darkred]FB 2. TAKIM OLDU.[/COLOR][/B]

[B][COLOR=darkred]Barikat bu bölüm günaydin mesaji icindi dimi :)?[/COLOR][/B]
[/quote]

[B]günaydın[/B] :D :D :D

Kardelencicegi 12.04.2009 11:06

[QUOTE=barikat58;397066][B]günaydın[/B] :D :D :D[/QUOTE]

[B][COLOR="DarkRed"]Sanada Günaydin.
hayirli bir pazar günü dileklerimle.:D:D
Ben birazdan tamamiyle uyanacagim ins.:D:D[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:20.