![]() |
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]tv58[/B],farkıyla Ana haber bülteni.
|
Musa Eroglu Harmana serdiler sari samani..
Bizbize58FM farkiyla. Yayindaki Arif Coskun. :) |
[QUOTE=sandalli;566660]Musa Eroglu Harmana serdiler sari samani..
Bizbize58FM farkiyla. Yayindaki Arif Coskun. :)[/QUOTE] [B]Çok severim bu türküyü. Benim için de dinle Hasan abi[/B] |
bulut fm
başka tanımam asla |
[QUOTE=Cley;566661][B]Çok severim bu türküyü. Benim için de dinle Hasan abi[/B][/QUOTE]
Gel beraber dinliyelim, olur tabii. |
[B]tv58[/B],farkıyla Şarkışla Akçakışla Karlıyurt yayla şenliklerini izliyorum.....
|
sibel can emret öleyim bulut fm dj doğan
|
öldüm oynamaktan
nerdemi? tabiki radyomuz bulut fm başa tanımam dj dogan |
Koca reis.....
ALİ KINIK |
tarkan kuzu kuzu bulut fm
|
tabiki BULUT FM başka nerde
dj dogan |
sinan ozen .asik olmak istiyrum.bulutfm
|
Melihat Gülses Bitmemis Gibi
Radyo Matrak58, gerisi hikaye. :D |
en güzeli radyo BULUT gerisi umut
|
[QUOTE=sandalli;566691]Melihat Gülses Bitmemis Gibi
Radyo Matrak58, gerisi hikaye. :D[/QUOTE] eminim öyledir kardeş iyi sohbetler |
Ilac gibi radyoo bulut fm..:)
|
Hasta olanlar icin ilac vaz gecilmezdir, ama cok sükür sagligim simdilik yerinde.
|
gurbette tek arkadaşım
yolda tek yoldaşım türkün dünyadaki sesi vatanımdan gelen hasretinsesi BULUT FM gardaşlıgın sesi |
Ilhan Sesen neler oluyor bize
|
yazacak bişey yok siz calın siz oynayın
ilhan şeşen neler oldugu ortada |
Ne oldu yine cellalendiniz, bu konuda goramaza suc veremezsiniz, genele yazilan bir yaziyi neden üstünüze aliniyorsunuz. Goramaz genele söyledi siz alindiniz, belki alinmasi gereken bendim ama ben alinmadim, gazi goz anlamayin.
|
Benim yazilari silme ve degistirme yetkim yok, ben sadece Goramaz´a yapilan haksizligi belirtmek istedim, gerisi beni ilgilendirmez.
|
[B]Size yazılmayan bir yazıdan dolayı savunmaya geçtiniz hemen. Goramaz ın bulut fm e girdiğini sanmıyorum. Kastettiği radyoyu da tahmin ediyorum. En ufak birşeyden tartışma çıkarmayı çok seviyorsunuz. Bekledim belki bırakırsınız kişisel atışmayı diye. uzadıkça uzadı hepsini sildim. Yaptığım işin arkasındayım [/B]
|
Ya birakin Allah askina sacma seyleri.INSANLA
|
[QUOTE=bilal kose;566760]Ya birakin Allah askina sacma seyleri.insanlari kirmak bu kadar kolaysa birakin kirsin herkes birbirini benim kimsenin lafina falan alindigim yok ben espirili bir sekilde ceap verdim gormaz kardese bu kadar buyutecek ne varya yok bana dedi yok sana dedi.ayip ya birakin yoneticininde tarafi olmamali o kanettiyim zaten herkesten ozur dilerim biraz benden kaynaklandi kimsinde bu konu hakkinda yazi yazmasin lutfen
|
Burada silinmeyi gerektiren ne var?
|
[B]Bu alanda Bulut Fm e dair hiçbir yazı görmeyim mümkünse. Radyo reklamını başka yerde yapın. iyi niyetimi suistimale kimseye izin vermem.[/B]
|
Hicbir radyo reklami olmasin bence en guzeli.bira
|
[QUOTE=Cley;566765][B]Bu alanda Bulut Fm e dair hiçbir yazı görmeyim mümkünse. Radyo reklamını başka yerde yapın. iyi niyetimi suistimale kimseye izin vermem.[/B][/QUOTE]
olur cley yapmayız tesekkürler reklam gerek yok cley gecimimzi radyo sğlamıyo çok sükür gel hoşgeldi sefa geldi gelmiyende kendi bilir maksat dostluk olsun muhabet olsun |
Allah rızası için kesin şu tartışmayı. Yemin ettim girmemek için yeminimi bozdurdunuz. Ben Hasan abiye vaktinde dedim. Hasan abi şöyle şöyle durumlar var ben bir daha radyoya girmek istemiyorum . İnciniyorum Kırılıyorum dedim. Sevdiğim bir çok şeyi ve kendime saygımı da radyoda kaybettim.Bunu Hasan abiyle paylaştım. Amacım radyoyu aşağılamak değildir.
Benim kendi özel meselmi burada ifade etmek benim suçumdu. Bu konuda dahil her konuda lüzümlu lüzümsuz kişiler farklı yorumlar yazmışlar. Benim kırgınlığım geçmişte kaldı . ama kol kırılır yen içinde kalır. Kimse de bu konudan başka anlamlar çıkarmasın. Benim için herşey geride kaldı. Kimse bana dolaylı ya da dolaylı mesaj yazmasın.Bu konu da rica ediyorum kapansın. |
[B]Sertap Erener Koparılan Çiçekler[/B]
[B]İyi ki varsın İyi ki sevmişim seni[/B] hem aldın hem çaldın helal helal sana İyi ki varsın İyi ki sevmişim seni hem aldın hem çaldın helal helal sana Yok istemem diyen gönlüm çöle bile razı şimdi Yanlış yola giden bendim lütfen dön gel Ben yazdım kadere hüznü, perişanı Sonu gelmez yinede bitemez ümitler Ama yoksa bahçemin eski şanı Sebebi koparılan çiçekler |
Besyo_cu
Gardaşım senin gurbetlik ve hasret anlatan parçalar dinlemen gerek bence şmdiden antremanlara başlasan diyorum....)))) |
ISMAIL YK
DOKUZ MEVSIM |
Murat Gögebakan
Gercekten Seviyorsan hic bir sey imkansiz degil: |
gözlerim yaşla oldu sen yinede gelmedin dön gel bir anem dön gel
diyyor selda bağcan |
BENGÜ & SERDAR ORTAC
KORKMA KALBIM |
yarim şimdi neredesin hayaldemi düştemisin sana gelmek istyorum gelirsenm evdemisin
eylem aktaş yarim şimdi neredesin |
Erkin Koray fesupanallah
|
sezen aksu
beni unutma |
[B]Abdurrahman önül -[/B] medine gülü..
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 13:31. |