![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=karatasli;355519]Ben ozan degilim kusura bakman
Araniza daldim haddim olmayaraktan Derseniz neisin var ozan degilsen hemen git Elveda arkadaslar aranizda duramaz artik bu yigit.[/QUOTE] Sen ozansin ozanlik var özünde, Yalan olmaz ozanlarin sözünde, Eger degerimiz varsa gözünde, Kapimiz hep acik buyur yine gel. |
Çalamazsın sen bu gönül sazını
Ürkütürsün ördek ile kazını Nerede olursa tanınır Sivas'lı Vay hemşerim desem sarılsam, olmaz mı ? [B].[/B] |
Calamam ben kirik sazimin teli,
Ne güzel syölersin Sivasin gülü, Bülbül gibi sakir üstadin dili, Ne güzel söylersin sözü üstadim. |
[quote=sandalli;355538]Calamam ben kirik sazimin teli,
Ne güzel syölersin Sivasin gülü, Bülbül gibi sakir üstadin dili, Ne güzel söylersin sözü üstadim.[/quote] Sana güzel bir saz hediye edem Gülleri harman edem derliyem Sen gelmezsen ben sana gelem Karşılıklı çalıp söylesek olamz mı ? |
Kayanin basinda ötüyor ördek,
Ozanlarim oldu siteye örnek, [COLOR="Red"]Tatli-dilli [/COLOR]yapsa bizlere börek, Yesek rahatlasak aksam üzeri. |
[QUOTE=arifcoskun;355544]Sana güzel bir saz hediye edem
Gülleri harman edem derliyem Sen gelmezsen ben sana gelem Karşılıklı çalıp söylesek olamz mı ?[/QUOTE] Isterim seceyim kavun kelegin, Karsidan bakiyor sansli melegin, Sen ustamsin emir olur dilegin, isterisen calar söyleriz üstad. |
[quote=sandalli;355549]Kayanin basinda ötüyor örderk,
Ozanlarim oldu siteye örnek, [COLOR=red]Tatli-dilli [/COLOR]yapsa bizlere börek, Yesek rahatlasak aksam üzeri.[/quote] Bülbül yuva yapmış gülün dalına Çağırır eşini gelmez hiç yanına Tatlı_dilli nin bu güzel hatırına Biz ona çörek ısmarlasak olmaz mı ? . |
Konmaz bu bülbüller benim dalima,
Dost düsman gülüyor onmaz halima, Tatli-dilli dokugunun ipek halina, Bagdas kurup oturalim olmaz mi. |
Ozanlar bugünlük tamam
Doldu benim zaman Isterseniz beni görmek Yarin olsun inseAllah tamam. |
[quote=sandalli;355559]Isterim seceyim kavun kelegin,
Karsidan bakiyor sansli melegin, Sen ustamsin emir olur dilegin, isterisen calar söyleriz üstad.[/quote] Ellere kavun yedirir bizede kelek Doğru olanı hep korurmuş melek Özgürce uçuşur güzel kelebek Yeterki sen iste ozanım ne demek . |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 05:13. |
|