![]() |
|
Cevap: Şuanda Ne Dinliyosunuz...?
[B]Azirha & Cankan - Simdi dinle 2008 [/B]
|
[B]Ziya - Ben seni baska sevdim[/B]
Söz & Müzik: Ümit Sayin |
[B]Arzu - benim canim kimin cani...[/B]
|
[B]Kubat - Gülüm[/B]
Benim derdim bana yeter birde sen vurma Bahar gitti fırtınalar eser başımda Gülüm Gülüm yetmez ölüm ben ölürüm vay Etme gülüm, gitme gülüm ben ölürüm vay Aşkın beni bir gül gibi soldurdu her gün Yaralı bir ceylan gibi öldürdü her gün Gülüm Gülüm yetmez ölüm ben ölürüm vay Etme gülüm, gitme gülüm ben ölürüm vay Yetmedi mi sana gülüm bir kuru sevda Ne vereyim sana gülüm al canım feda Gülüm Gülüm yetmez ölüm ben ölürüm vay Etme gülüm, gitme gülüm ben ölürüm vay Aşkın beni bir gül gibi soldurdu her gün Yaralı bir ceylan gibi öldürdü her gün Gülüm Gülüm yetmez ölüm savur külüm vay Etme gülüm, gitme gülüm ben ölürüm vay Gülüm Gülüm yetmez ölüm savur külüm vay Etme gülüm, gitme gülüm ben ölürüm vay ... |
Kesik çayır..........................Umut ÇAKIR.
|
[B]Nazan Öncel - Seni bugün görmem lazim[/B]
seni bugün görmem lazim söyle biraz acilmam lazim derdimi anlatmam gerek icimi dökmem lazim |
[B]Dj Onur Ergin vs.Sinan Yilmaz - Kolbasti (Remix)[/B]
|
[B]Tan - Gözlerin[/B]
Senden sonra boş odalara hapsettim kendimi, Acımı kalbime sakladım. Anılarımın bile gözünün yaşına bakmadım. Seni anan sol yanımı, dokunduğum her yanımı, Silip attım hayatımdam, küle gömdüm yangınımı. Sen diye bir başkasına sarılarak ağladım, Adın her geçtiğinde, sana sitem yağdırdım. Öptüğüm dudaklarını, saçlarını unuttum, uyurken seyrettiğim yüzünü de unuttum. Ama gözlerin varya, o kör olası gözlerin, Onların hala duruyor, bende yarası derin. Gözlerini benim için öldürür müsün? Bende kalan son yangını söndürür müsün? Varya, o kör olası gözlerin, bende hala duruyor, Bende yarası derin. Ama gözlerin varya, o kör olası gözlerin, Onların hala duruyor, bende yarası derin. |
[I]....Mustafa YIldızdoğan - Türkü Sev....[/I]
|
[B][COLOR="DarkRed"]Ferdi Tayfur
Senin icin........ Acilmadim guller gibi unutmadim eller gibi boz bulanik seller gibi cagladigim senin icin simdi bilmem neredesin benden uzak kiminlesin damla damla gozumdesin agladigim senin icin sensiz hayat bir iskence dilimdesin gunduz gece satir satir hece hece sarkilarim senin icin garip derki neyleyim derdimi kime soyleyim can vermeden gel goreyim olecegim senin icin ibadetim senin icin dualarim senin icin.......... MUTLU YILLAR[/COLOR][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:19. |
|