![]() |
|
Cevap: Bir SoNraKi üYeyi TaHMin eDiN
[quote=barikat58;378463]ben gelirim önce barikat kurarım sonra aşan gelsin derim :D[/quote]
Hangi çılgın bana barikat kuaracakmış şaşarım :D benden sonra tahminim [B]barikat58 [/B]gelir ;) |
[quote=arifcoskun;378470]Hangi çılgın bana barikat kuaracakmış şaşarım :D
benden sonra tahminim [B]barikat58 [/B]gelir ;)[/quote] gördüm ki koydugum barikatlar aşılmış :D tabi gelecem yeni barikatlar kurmak için tahminim yine Arif abi aşar barikatı :D |
[B]Ben gelmiştim ama geri dönüyorum :) barikat58 gelsin [/B]
|
[QUOTE=Cley;378472][B]Ben gelmiştim ama geri dönüyorum :) barikat58 gelsin [/B][/QUOTE]
geldim geldim maşallah herkes aşıyor barikatı :D 1 mayıstada aşında görüm yersiniz jopları :D:D tahminim arif coşkunmu desem cleymi :confused: |
[quote=barikat58;378471]gördüm ki koydugum barikatlar aşılmış :D tabi gelecem yeni barikatlar kurmak için
tahminim yeni arif abi aşar barikatı :D[/quote] barikat barikat üstüne olsa da yüksek sırıkla atladımda geldim :D benden sonra tahminim [B]cley [/B]gelir :) |
yooooo abi ben geldim bundan sonrada bir üye gelcek bence .......yani kesin .......
|
[B]Geldim abi. benden sonra kardelenciceği gelir[/B]
|
[B]Barikatlardan zor geçtim geciktim. benden önce gelen olmuş. BArikat58 gelsin kaldırsın barikatlarını :)[/B]
|
ben geldim yaw siz ne kadar tecrübelisiniz barikat aşmada :D
benden ımmmm cley gelir |
[B]yetiştim bu kez. benden sonra sevgim 58 gelir[/B]
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:18. |
|