![]() |
|
Cevap: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR=darkorange]zeynep miş sandallının aşkının adı
demek adı da tadıda dillere destandı kısmet değilmiş allah alnına yazmadı[/COLOR][/B] [B][COLOR=#ff8c00]ahirette buluşsanız olmaz mı ?[/COLOR][/B] |
Topladim göcümü attim atima,
Veda ettim akrabaya atama, Takmisim birkere aski kafama, Zeyneple kacmadan durulmaz. |
Zeynep cikti bindik atlara,
Veda ettik o güzelim tatlara, Yakinda bineriz dedi yatlara, Ciktik zeyneple köyden disari. |
sen gelince yanıma güneş doğar dünyama
yar ben senle çıkarım karanlıktan aydınlığa ellerimde kelepçe ayağımda pranga seni görmediğim gün zindandır bana |
Gece yarisinda yola koyulduk,
Nasil olsa köyümüzden kovulduk, Aganin itleri gelir bulunduk, Nere gideriz zeynebim söyle. |
SİVASLIYIZ hepimiz çok şükür
yoktur içimizde kin nefret küfür şair olan aşık kelimeleri döktürür çokmu gördünüz hani nerde teşekkür |
Aga geldi nazli zeynebi aldi,
Sandalli yikildi orada kaldi, Beni ask atesi odlara saldi, Artik iflah olmaz dedi sandalli. |
Karsi köyden davul sesi geldi,
Zeynepi bir aganin oglu aldi, Zavalli sandalli derdiyle kaldi, Aldi sazi eline caldi agladi. |
Bir ask hikayesi daha böyle bitti,
Zeynep aga oglunun evine gitti, Aga oglu zeynepe herseyi aldi, Zeynep mutlu oldu ömür boyunca. |
[quote=kronick;356130][B][COLOR=darkorange]aşıkların içinde içim karardı[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]hüzün kapladı her bi yanımı[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sizlerde bulurum derdim dermanını [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]sizler olmasanız acep ne olur benim hallerim ?[/COLOR][/B][/quote] Aydınlatıcı havalardan olsun aydınlan Neşe sarsın her yanınnı havalan Çay demeldik Rize Turist çayından Pastaları alıp gelsen olmaz mı ? :D |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:59. |
|