![]() |
Cevap: Yıldızeli İlçesi
Allah allah bu yıldızeli neymişte bizim haberimiz yokmuş yav
şaka şaka elbette Yıldızeli güzel bir ilçedir yalnız kışları hiç kahrı çekilir gibi değil bence kış döneminde dünyanın en soğuk iklimi bu ilçede olur artık yıldızeli gelişme trendine girdi inşallah ileriki yıllarda hak ettiği konuma gelir.Buradan tüm yıldızelili hemşehrilerimize selamlar ben yolkaya(çakraz)köyündenim. |
[B]yıldızeli--- üyükyayla köyü
ayrıca yıldızeli ni sevmiyorum :D çok kazıkcılar ama öyle yerlerde normal[/B] |
selamlar.......bende yıldızeli-direkli-sarıkayalıyım...............
|
ben de yıldızeliliyim sandal istanbulda yasıorum ama istanbulluyuz dıe çikolata çocu deılız biz çökelik çocuğuz bdenımız burda ruhumuz orda fark edermı :D
|
[QUOTE=arikarinkuchi;348801][B]yıldızeli--- üyükyayla köyü
ayrıca yıldızeli ni sevmiyorum :D çok kazıkcılar ama öyle yerlerde normal[/B][/QUOTE] yıldızelide seni sevmiyor:) |
[QUOTE=arikarinkuchi;348801][B]yıldızeli--- üyükyayla köyü
ayrıca yıldızeli ni sevmiyorum :D çok kazıkcılar ama öyle yerlerde normal[/B][/QUOTE] [B][I]Yıldızelliler seni seviyor mu acaba kendi ne sanıyorsun, sevmeyebilirsin bu şekilde mesajlara devam edersen seni kimse sevmeyecektir kibar ol.[/I][/B] [QUOTE=58_yıldızeli_58;394933]ben de yıldızeliliyim sandal istanbulda yasıorum ama istanbulluyuz dıe çikolata çocu deılız biz çökelik çocuğuz bdenımız burda ruhumuz orda fark edermı :D[/QUOTE] [B][I]Helal olsun işte Yıldızelli budur teşekkürler kardeş.[/I][/B] |
hazan sen yıldızelilimsn
|
helal olsus yıldızelili yiğidolar hepinizde süpersiniz teşekürler
|
selam kardaslar ben yildizeli direkli koyundenim hollandada yasiyorum tu yildizeli hemsolara selamlar
|
insanlar kirmizi gulleri araken papatyalari ezdiklerinin farkina varamazlar sevsekte sevmesekte yildizeli bizim ozumuz bizim gercigimiz belki orada yasarken anlamiyoruz degerini ama gurbette boram boram oluyor her kosesi insan olan herkese saygilar
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:24. |