![]() |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[B][COLOR="Navy"]Ferhat aşkı için dağları delmiş,
Mecnunu sorarsan deliye dönmüş; Eğer ben seni anlıyamışsam, Ya dağları delenin yok,yada olanın deli... [/COLOR][/B] |
-->: SITEMIZIN OZANLARI
[B]iki gün yazmadık satırlar dolmuş,
Atışmalar,sataşmalar olmuş, Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i yazmıyor diye, Herkes kendince aşık olmuş! :D :D :D Bu sözlerime dostlar sakın alınmayın, Atışmanın kanununda var kınamayın, Maksadımız eğlenmek olsun, İki satırda siz yazın,bakınmayın! [/B] |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209223][B]iki gün yazmadık satırlar dolmuş,
Atışmalar,sataşmalar olmuş, Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i yazmıyor diye, Herkes kendince aşık olmuş! :D :D :D Bu sözlerime dostlar sakın alınmayın, Atışmanın kanununda var kınamayın, Maksadımız eğlenmek olsun, İki satırda siz yazın,bakınmayın! [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Gözlerimiz yolunu bekler oldu Aglamaktan yasla doldu :D :D Asigiz diyenler ortaya cikip atisdi Forumlar sensiz doldu [/FONT][/COLOR][/I][/B] :D :D :D |
--->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=serhat3358;209221][B][COLOR="Navy"]Ferhat aşkı için dağları delmiş,
Mecnunu sorarsan deliye dönmüş; Eğer ben seni anlıyamışsam, Ya dağları delenin yok,yada olanın deli... [/COLOR][/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Delecek Daglari bulmak lazim O asklari yasamak icin eskilere gitmek lazim Mecnun ve Ferhatin yüregi kimsede bulunmaz Sen bunlari daha iyi bilmen lazim[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
-->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209225][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Gözlerimiz yolunu bekler oldu
Aglamaktan yasla doldu :D :D Asigiz diyenler ortaya cikip atisdi Forumlar sensiz doldu [/FONT][/COLOR][/I][/B] :D :D :D[/QUOTE] [B]Beklenilmek güzel ama acıdır sözlerim, Beklettiğim için ayrıca özür dilerim, Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i böyledir ağır takılır, Unutmayalımki Astsolistler hep sona sahne alır. [/B] |
--->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209227][B]Beklenilmek güzel ama acıdır sözlerim,
Beklettiğim için ayrıca özür dilerim, Aşık [COLOR="Red"]SERDAR[/COLOR]i böyledir ağır takılır, Unutmayalımki Astsolistler hep sona sahne alır. [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Aci sözlerin sende kalsin Bize iyi sözlerini atasin En büyük sahneyi asil sen unutmussun Ilham gitdi digerleri katilsin [/FONT][/COLOR][/I][/B] :D :D :D |
-->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209228][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Aci sözlerin sende kalsin
Bize iyi sözlerini atasin En büyük sahneyi asil sen unutmussun Ilham gitdi digerleri katilsin [/FONT][/COLOR][/I][/B] :D :D :D[/QUOTE] [B]Kime ne diyeyim bilemiyorum, Hak ettiğim sahnede eleştiriliyorum, Asıl sahneyi unuttum sanma, Ona daha çok hazırlanıyorum. [/B] |
--->: -->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Serd@r;209229][B]Kime ne diyeyim bilemiyorum,
Hak ettiğim sahnede eleştiriliyorum, Asıl sahneyi unuttum sanma, Ona daha çok hazırlanıyorum. [/B][/QUOTE] [B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Seni elestirmek haddimizemi Sira digerlerinede gelmezmi Artik sizde katiliin aramiza Baktiginiz yetmezmi [/FONT][/COLOR][/I][/B] |
--->: SITEMIZIN OZANLARI
cesaret gidermi ele içinde yoksa ne yapim böle armağanı dostun yeter bir selamı
|
-->: --->: -->: --->: -->: --->: -->: SITEMIZIN OZANLARI
[QUOTE=Sweetgirl;209230][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"]Seni elestirmek haddimizemi
Sira digerlerinede gelmezmi Artik sizde katiliin aramiza Baktiginiz yetmezmi [/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Güzel tespitler katılıyorum sana, Haydi hemşehrilerim buyrun atışmaya, Biz profesyonel AŞIKlar değiliz, Bir kaç mısrada sizlerden bekleriz. [/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 14:58. |