![]() |
--->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
sessiz sakin doğa hayranı bir hemşo :)
|
[B]orhan gardaş mümkün olduğunca yapılan tüm organizasyonlara katılan, sevgi dolu bir arkadaşımız. Kendisiyle çok yakın diyaloglarımız olmasada çok sıcak kanlı birisidir.[/B]
|
[QUOTE=samet yıldız;215416]fratt abimiz 27 yaşında üçüklere örnek olan
her yerde ve her zman kendini sevdirmeyi bilen iyimi iyi bir insandır(die tahmin ediyorum) hadi hadi bana da yorum yapın :D[/QUOTE] [B][I][COLOR="DarkOrange"][FONT="Century Gothic"]canım kardeşim yaa. örnek alınabiliyosak ne güzel bişey bu. en büyük hatam adam gibi adam olmaktı :) insan içindekileri konuşurmuş. pozitif konuştuğuna göre sen de öylesindir ;)[/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=fratt;215425][B][I][COLOR="DarkOrange"][FONT="Century Gothic"]canım kardeşim yaa. örnek alınabiliyosak ne güzel bişey bu. en büyük hatam adam gibi adam olmaktı :) insan içindekileri konuşurmuş. pozitif konuştuğuna göre sen de öylesindir ;)[/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE]
[B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"][CENTER]yawww kardesim sirayi degistirme :D Benim anlatacagim kisi ERDALGÜLER Erdal kardesimiz 26 yasinda ve istanbulda yasiyor, aslen Gühertas köylü (eger dogru hatirliyorsam)... İstanbul Sivasspor Taraftar Dernegi Baskan Yardimcisi. Siir sever, veeee.... valla en önemli olanlari anlatdim herhalde :) [/CENTER][/FONT][/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;215435]Benim anlatacagim kisi ERDALGÜLER
Erdal kardesimiz 26 yasinda ve istanbulda yasiyor, aslen Gühertas köylü (eger dogru hatirliyorsam)... İstanbul Sivasspor Taraftar Dernegi Baskan Yardimcisi. Siir sever, veeee.... valla en önemli olanlari anlatdim herhalde :) [/QUOTE] [B][I][COLOR="DarkOrange"]Allah gözünü doyursun emi :) ben oynamıyorum yaaa verin misketlerimi :D[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=RaZZle;215417][B]14 yasinda,
tr den katiliyor , 93 dogumlu ( 03.03.1993 ) baska bise bilmiom :D[/B][/QUOTE] doğum tarihim çok güzel dimi [B]03,03,1993[/B] sırayı bozduğum için özür diliyorum |
sametcim güzel yazılar yazıyor memleketinide sevdiği belli genç kardeşimi tebrik ediyorum...
|
-->: ÜSTTEKİ ÜYEYİ ANLAT
sivas çok süper ligde en büyük rakibim :)
|
[B]evet samet yildiz güzelmis dogum tarihin :p
jakobieen: 23 yasinda ( 07.07.1984 ) fazla bisey bilmiyom... [/B] |
[QUOTE=Sweetgirl;215435][B][I][COLOR="Magenta"][FONT="Verdana"][CENTER]yawww kardesim sirayi degistirme :D
Benim anlatacagim kisi ERDALGÜLER Erdal kardesimiz 26 yasinda ve istanbulda yasiyor, aslen Gühertas köylü (eger dogru hatirliyorsam)... İstanbul Sivasspor Taraftar Dernegi Baskan Yardimcisi. Siir sever, veeee.... valla en önemli olanlari anlatdim herhalde :) [/CENTER][/FONT][/COLOR][/I][/B][/QUOTE] [B]Birkaç eksik dışında hemen hemen beni anlattın sağol... :D:D:D[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:52. |