![]() |
-->: SLM hangi lisedensiniz
HRPL 11.sınıf öğrencisiyim ....
|
--->: SLM hangi lisedensiniz
[QUOTE=xwst;226082]Özel Kirsehir Koleji mezunuyum anacim :d Daha mantikli basliklar acsaniz daha hos olmaz mi? Okyabilecegim kayda deger tek baslik goremiyorum,sıkılıyorum ben bu sitede nedense...[/QUOTE]
[B][I][COLOR="Red"]SEN ÖNCE KENDİNİ BUL ONDAN SONRA BİRŞEYLER SÖYLE. BURADA [U]SEN[/U] HARİÇ HERŞEY KAYDA DEĞER VE MANTIĞA UYGUN. SENİN SIKILMAYACAĞIN SİTE GOOGLE'YE GİR [U]BARBİ GİYDİRME [/U][U]OYUNLARI [/U]YAZ HEMEN KARŞINDA TABİ İNTERNET SENDE HIZLI VE AKLIN ALIYORSA... [/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE==)));247579]bnde halis gülle lise 2 sınıfı öğrncisiyim =)) ilk mezun olcaz inş bi de binamız olsa tam süpperr olcaakk yaff:D tam 2 yıldır bkliyoz:D[/QUOTE]
[B]bende o okuldayım ad soyad kimsin yazarsan sevinirm :D bu arada bina gerçekten süper olcak en son model araçlarla da hayırlısıyla açılaydı [/B] |
ben sema =) ya bm heveslerimizi cok kırdılar yok eylül de acılıyo yok ramazandan sonra :D faln filan ama gecicez seneye inş ama bizim sdece 2 senemiz kaldı =))
|
sivas yıldızeli çpl lisesi bilgisayar meslek bölümü
|
-->: SLM hangi lisedensiniz
bende 2007 SİVAS MİLLİ PİYANGO LİSESİ SPOR BÖLÜMÜ MEZUNUYUM!
|
hacı mehmet sabancı lisesi...................
|
Kadıköy Haydarapasa Saglık Meslek Lisesinde Radyoloji Bölümünde Okuyorum..!!!
|
[B]bn daha o asamaya gelemedım.ortaokullarda surunuyoz ama gıdersem Selcuk Anadolu veya sIVAS aNadoLuya gıderım;)[/B]
|
halis gülle anadolu lisesi
10. sınıfa geçtim tm seçtim |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 12:13. |