![]() |
--->: Hey altaki üye sana 50 .000 ytl versem ?
YAPMA YAFF BUKADARDA ACIMASIZ OLMA DİREK VUR ÖLDÜR DAHA İİDİR HERALDE:):)
ALTTAKİİ YİĞİDO BEN SANA 150,000 TL WERSEM (TABİ OKADAR WARMI BENDE YOK) ŞU ÜSTTEKİ ARKADAŞIN DEDİĞİNİ SEN YAPAN MI? BEN DAHA İNSAFLI OLİM 20 METREKARELİK ALAN OLSUN:):) |
[QUOTE=affet58;221103]YAPMA YAFF BUKADARDA ACIMASIZ OLMA DİREK VUR ÖLDÜR DAHA İİDİR HERALDE:):)
ALTTAKİİ YİĞİDO BEN SANA 150,000 TL WERSEM (TABİ OKADAR WARMI BENDE YOK) ŞU ÜSTTEKİ ARKADAŞIN DEDİĞİNİ SEN YAPAN MI? BEN DAHA İNSAFLI OLİM 20 METREKARELİK ALAN OLSUN:):)[/QUOTE] yok be abi o lafı ben dedim ama olmaz hayatta köpekten korktuğum kadar hiç bişeyden korkmam ya.ya istersen 1 kilometre alan olsun gene yapmam abi:D hadi benim dediğimi yapabilecek yokmu aranızda |
sivaslıgenç arkidaşım abi diil ablaa ok mi? Ben yapmamhadi değiştireyim
Sevgili alttaki üye sana 50,000 TL wersem istanbulaki bütün sivaslıları ziyaret eder misin? |
kuruşuna dokunmadan derneğimize bağışlardım :)
|
oldu kusura bakma ABLA.NEYSE BEN KONU AÇIYIM 100.000 YTL VERSEM İSTANBULDAN SİVASTAKİ KÖYÜNE YÜRÜYEREK 3 GÜNDE GİDERMİSİN AMA 3 GÜN SÜREN VAR...
|
-->: Hey altaki üye sana 50 .000 ytl versem ?
GARDAŞ SİSTEMİ BOZMA BAŞKALARIDA GİRİYOR DMİ BU KONUYA!ALPEREN GARDAŞIM BENİM KONUYU BEN SATIN ALAYIM BARİ...Bİ KERE KAYSERİDEN SİVASA 8 GÜNDE GELMİŞTİK 3 ARKADAŞ ÇÜNKÜ BİLET PARALARINI ÇALDIRMIŞTIK:D İSTANBULDADA KALSAYDIK YİNE YÜRÜYEREK GELİRDİK VAR GERİSİNİDE SEN HESAPLA:)
HEY ALTTAKİ!!! SANA 1.000.000 YTL VERSEM TÜRK VATANDAŞLIĞININ SİMGESİ OLAN KİMLİĞİNİ YIRTIP BAŞKA YABANCI BİR DEVLET VATANDAŞLIĞINA GEÇERMİSİN??? |
düşünmem lazım az para değil :D
|
demekki sen harbi türk deyilsin ayrıca serrkan abi sistem derken ne sisteminden bahsetin anlayamadım
neyse sıradaki hemşo sana 100.000 ytl versem -30 DERCEDE 1 ATLET 1 DE T-SHORTLE DOLAŞIRMISIN 1 GÜN BOYUNCA... |
-->: --->: Hey altaki üye sana 50 .000 ytl versem ?
[QUOTE=sivaslıgenç;221246]demekki sen harbi türk deyilsin ayrıca serrkan abi sistem derken ne sisteminden bahsetin anlayamadım
neyse sıradaki hemşo sana 100.000 ytl versem -30 DERCEDE 1 ATLET 1 DE T-SHORTLE DOLAŞIRMISIN 1 GÜN BOYUNCA...[/QUOTE] [B]Sağlığım 100000 YTLden daha kıymetli dolaşmazdım! Alttaki üye sana 50000 YTL versem,pirana ile dolu ırmağa 15 sn kalmak kaydıyla girip çıkarmıydın?[/B] |
Hey altaki üye sana 50 .000 ytl versem ?
[QUOTE=Serd@r;221360][B]Sağlığım 100000 YTLden daha kıymetli dolaşmazdım!
Alttaki üye sana 50000 YTL versem,pirana ile dolu ırmağa 15 sn kalmak kaydıyla girip çıkarmıydın?[/B][/QUOTE] [B][I][CENTER][COLOR="Magenta"]yok girmezdim, benim canim cok kiymetli :) ama kendi büyüklügümde o miktara bir heykel hazirlatip onu girdirir cikarirdim :rolleyes: siradaki arkadas sana 50.000 YTL versem SIVAS in carisinda "Ben akil hastanesinden yeni ciktim" yazan bir poster ile gezermiydin???[/COLOR][/CENTER][/I][/B] |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:14. |