Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   YENİ SİGARA YASASI (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=14454)

Arif Coşkun 08.04.2008 15:33

--->: YENİ SİGARA YASASI

[QUOTE=xwst;224553]Ya yapilmaya calisan ne hic bir fikrim yok fakat barlarda yasaklamak kadar sacma bi durum olamaz.Sigarasiz biraya kim katlanir ki:D Artik ickimizi de evde icmek zorunda kalicaz desenize:([/QUOTE]

O kadar hefeslenme evdede yasak;).Dumanınla başkalarınıda rahatsız edebilirsin .Bundan sonraki yeni yapılan binalarda 1+3 den sonra içki ve sigara zıkkımlanma odası ilave etmek gerekecek, güzel güzel gelişmeler:D

altuntas58 08.04.2008 16:26

-->: YENİ SİGARA YASASI

[B]Ülkemizde bazı kanunların yerleşmesi için çok uzun zaman geciyor bu sigara ile ilgili kanun tam anlamıyala devreye girmeli bazı kapalı yerlerrde sigara icme yasağı ileri tarihlere ötelenmiş mesela kahvehanelerde meyhanede vs,vs, gibi yerlerde halbuki böyle bir kanun cıktıysa uygula arkadaş kimine bu gün kimine başka gün uygulama olmazki[/B]

58memo 16.04.2008 16:43

[B]Kural tabiki iyi, ama düsüncem bunlar fazla tutulmaz. Yarin bakarsin Hastanede Adamin biri icio.Insallah gendi iyilimiz oldugunu düsünürler [/B]

Arif Coşkun 16.04.2008 17:19

Esikiden şehirlerarası otobüslerde sigara içilirdi.
Bir gün seyehattayız. Otobüste yaklaşık 40 kişi var.
Şans öylede çok sigara içen yolcular denk gelmişki, otobüsün içi kısa sürede sigara dumanı ile dolmuş,havalandırma yeterli gelmiyor. Tavan havalandırmasını açınca diğeri bağırıyor kapatın şunu üşüyoruz.:)
Gözlerimiz dumandan rahatsız olmuş ciğerlerimiz zaten bayram ediyor.
Bolu yakınlarında otobüsümüz mola veriyor, şükür diyoruz kendimizi dışarı atıyoruz.Yemek, çay derken yarım saat molamız bitiyor.
Otobüse geliyorum havalandırılmış, temizlenmiş.
Oturuyorum koltuğuma, yolcular yavaş yavaş biniyor haraket saati yaklaşıyor.
Oda ne? Amcam yemeğini yemiş çayınıda içmiş,daha otobüsün kapısından adımını atarken içeri,sigarası ağzında çakmağını çıkarıyor sigarasını yakıyor.İçerinin havasını bozacağı için biraz endişeliyim ama yakma içemede diyemezsin.Neyse sigara ağzında koridorda yerini ararken,diğerleride teker teker sigarasını yakmaya başlıyor.
Kısa bir süre sonra eskisinden beter bir hal alıyor otobüsün içi.Ve uzun yolda bu havayı uzun uzun teneffüs ediyoruz.

Otobüslerde sigara yasaklanacak denmişti, yasaklanacağı zaman kimse buna inanmıyordu.Yok yaa dinlemez herkes içer yine deniyordu. Görüldüki zamanla herkes bu yasağa uydu (şöför hariç:) ve içtirmediler.
Şimdi bu yasada zor görünsede zamanla buna da uyulacağını düşünüyorum.Çokta zor birşey değil.

dEmEt 20.04.2008 17:32

sagra ya bence de hayır resmen kendinlerin ölüryorlar sanki içince en oluyorsa

fadomii 20.04.2008 17:38

zehir zıkkım olsun hakkı hoca gibi gararın emi

kangallim 22.04.2008 09:10

inşallah işe yarar da pasif içicilikten bizde zarar görmeyiz....

seva 22.04.2008 09:14

Sigara ve içki içene saygım yok baba içsin :D ALLAH dumanıyla boğsun inş. İçki içeninde boğazında kanserler dolsun inşallah

Eğer bi insan sigara içerek kendine zarar verirse ona hiç saygım yok çünkü ALLAH,ın verdiği bedene zarar veriyor...

altuntas58 22.04.2008 10:31

-->: --->: YENİ SİGARA YASASI

[QUOTE=seva;256151]Sigara ve içki içene saygım yok baba içsin :D ALLAH dumanıyla boğsun inş. İçki içeninde boğazında kanserler dolsun inşallah

Eğer bi insan sigara içerek kendine zarar verirse ona hiç saygım yok çünkü ALLAH,ın verdiği bedene zarar veriyor...[/QUOTE

[B]Size katılmıyorum herkes ne yaparsa kendine yapar size ne bize ne içmeyin diye dilek ve temennilerde bulunabilirsin sigara ve icki icenler kendi cebinden alıp iciyorlar allahın bizlere verdiği bedene zarar veriyorlarsada yine kendileri bilir hem bu dünyada hem öteki dünyada cezasını cekerler sizin bu düşüncelerinizi insanlara negatif yaklaşımınızı yadırgadım doğrusu
hoş görüyü elden bırakmamak lazım diye düşünüyorum[/B]

myigitsoy 22.04.2008 12:03

Aynen İçen Adam Her Yerde İçer Bi Yolunu Bulur :) Sigaranın Kuralı Olmaz

WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:53.