Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Serbest Kürsü (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=175)
-   -   AŞKA İNANIRMISINIZ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=15020)

seva 04.02.2008 18:50

--->: AŞKA İNANIRMISINIZ?

aşk ölümsüzdür eğer bi insan sürekli aşktan bahsederse o aşk değil hevestir.

BAYPİPO 04.02.2008 19:17

[B] Günümüzde AŞK tamamen [COLOR="Magenta"]DUYGUSAL[/COLOR](Cem YILMAZ):rolleyes: olduğu için artık benim için pek önemi yok olsada olur olmasada...Ama aşk kelimelerle anlatılamaz yaşamak gerek acısıyla tatlısıyla(nedense bana hep acılı denk geldi.:confused:)[/B]

GuNaY 04.02.2008 22:54

[QUOTE=EyüphanAydın;229227]
Ne Ekersen Onu Biçersin:)[/QUOTE]

[B]Bu ne şimdi aşk insanı :D
Dam başında saksağan vur beline kazmayıda yazsan tam olacak mış :D[/B]

GuNaY 04.02.2008 23:02

[QUOTE=seva;229518]aşka inanmam bence aşk diye birşey yok sadece ALLAH için vardır.[/QUOTE]

[B]Sadece Allah için ne vardır? Aşksa, aşk diye birşey yok demişsin?
Ama güzel bir noktaya temas etmişsin,
Allah Aşk duygusunu insanların kendisini sevmesi için koymuş...
Fakat insanlar beşere bu duyguyu harcarsa bu ağırlağı kaldıramazmış. Aşk bu yüzden insanlara zarar verirmiş... Doğruluğu tartışılık belki ama aşık olupta acı cekmedim diyen çıkabilir???
Bizlerde bu duygu olduğu ve neyi nasıl kullanacağımızı bilmediğimiz sürece AŞK ve ACI hep birlikte anılacaktır...[/B]

sıla 04.02.2008 23:04

AŞK BİLE BİLE TUTSAKLIKTIR ...

seva 05.02.2008 15:40

[QUOTE=GuNaY;229655][B]Bu ne şimdi aşk insanı :D
Dam başında saksağan vur beline kazmayıda yazsan tam olacak mış :D[/B][/QUOTE]
aşk leyla ile mecnün gibi kavuşamadılar onlarda mı aşkı doğru kulanamadılar bence aşk iki insan arasında olan bir duygudur o aşk doğru bi şekilde
Aşkım Onun cemaline, kemaline bir delildir.

Aşkım ve muhabbetim marifetimdir, kulluğumdur...

Aşkı hikmetle anlamayanlara, şefkatle sevmeyenlere aşkolsun!

puar 07.02.2008 09:37

Allahın kulu ve elçisi Alemlerin rahmeti RESULLAH efendimize duyulan aşkın önüe gecebilecek aşk yoktur...

puar 07.02.2008 09:38

[QUOTE=GuNaY;229656][B]Sadece Allah için ne vardır? Aşksa, aşk diye birşey yok demişsin?
Ama güzel bir noktaya temas etmişsin,
Allah Aşk duygusunu insanların kendisini sevmesi için koymuş...
Fakat insanlar beşere bu duyguyu harcarsa bu ağırlağı kaldıramazmış. Aşk bu yüzden insanlara zarar verirmiş... Doğruluğu tartışılık belki ama aşık olupta acı cekmedim diyen çıkabilir???
Bizlerde bu duygu olduğu ve neyi nasıl kullanacağımızı bilmediğimiz sürece AŞK ve ACI hep birlikte anılacaktır...[/B][/QUOTE]

Çok haklısın günay...vede sen bu işi biliyorsun :)

AzizMurat58 07.02.2008 09:56

[QUOTE=puar;230783]Allahın kulu ve elçisi Alemlerin rahmeti RESULLAH efendimize duyulan aşkın önüe gecebilecek aşk yoktur...[/QUOTE]

[COLOR="DarkGreen"][B][FONT="Tahoma"] Üzgünüm pure kardeş fakat bu konuda büyük bi sıkıntı yaşıyoruz,
Yoktur değil OLMAMALI olması gerekiyor yazmalıydın.
Yani diyeceğim şu ki mağalesef günümüzde Allah ve Resulüne aşık olan insan ben göremiyorum ( isdisnalar hariç )
Tamam hepimiz Allah ve Resulunu seviyoruz uğruna canımızı malımız herşeyimiz feda ederiz diyoruz Fakaaat sadece diyoruz uygulamıyoruz, yani mağalesef Allah ve Resulune olan sevgimizde samimi dahi olamıyoruz.

Aksini iddia eden varsa buyursun...
[/FONT][/B][/COLOR]

puar 07.02.2008 10:01

[QUOTE=AzizMurat58;230797][COLOR="DarkGreen"][B][FONT="Tahoma"] Üzgünüm pure kardeş fakat bu konuda büyük bi sıkıntı yaşıyoruz,
Yoktur değil OLMAMALI olması gerekiyor yazmalıydın.
Yani diyeceğim şu ki mağalesef günümüzde Allah ve Resulüne aşık olan insan ben göremiyorum ( isdisnalar hariç )
Tamam hepimiz Allah ve Resulunu seviyoruz uğruna canımızı malımız herşeyimiz feda ederiz diyoruz Fakaaat sadece diyoruz uygulamıyoruz, yani mağalesef Allah ve Resulune olan sevgimizde samimi dahi olamıyoruz.

Aksini iddia eden varsa buyursun...
[/FONT][/B][/COLOR][/QUOTE]

haklısın hemşo...
onun için ölürüz diyoruz ne yapıyoruz hiç bişey...
gereksiz kırmalar birbirilerini öldürmeler hak yemeler haram zina...herşey mevcut...
bunun çözümü ahlaklı insanları başımıza getirerek başka çaremiz varmı...

Toplumu toplumu yapan
dindir
dildir
Hangisine sahip çıkıyoruz?

WEZ Format +2. ?uan Saat: 23:10.