Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anketler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=166)
-   -   Öldükten sonra Organlarınızı Bağışlarmısınız ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=16565)

haythuyt 15.06.2008 23:13

--->: Öldükten sonra Organlarınızı Bağışlarmısınız ?

dedımya kalbım harıc butun organımı bagıslardım nasıl olsa dın alımlerı tarafından uygun gorulmus birsey baska canlar yanmasın

FatihCan 18.06.2008 18:03

[QUOTE=haythuyt;273214]dedımya kalbım harıc butun organımı bagıslardım nasıl olsa dın alımlerı tarafından uygun gorulmus birsey baska canlar yanmasın[/QUOTE]

Kalbini neden vermezsin ?

haythuyt 18.06.2008 19:28

kalbımızı gelene gecene verdık hasta ettık sorunlu oldu verıpte. mılletın basını yakmayalım
ama dıger butun organlarımı seve seve verırım

FatihCan 21.06.2008 19:30

[QUOTE=haythuyt;274527]kalbımızı gelene gecene verdık hasta ettık sorunlu oldu verıpte. mılletın basını yakmayalım
ama dıger butun organlarımı seve seve verırım[/QUOTE]

Güzel :)

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

!~+4upn| q!y4rI 23.06.2008 07:38

[B]Bende BagisLarim KessinLikLe !!

ALLAH ' dan aLdigin ArmaganLari Vefaat Ettikten SonRa O ArmaganLari BasKa Birine HeDiye Etmek... :) Hemde Cok Sevap... (:[/B]

58memo 30.06.2008 21:55

Evet bagislarim.

bir insana allah razisai icin organ vermek hayirli bi isdir, allah herkese nasip etsin :D

EslemNida 15.07.2008 11:25

evet bağışlarımm :) başkalarının hayatta kalmasını sağlamak için ......

haythuyt 15.07.2008 13:01

[QUOTE=haythuyt;273214]dedımya kalbım harıc butun organımı bagıslardım nasıl olsa dın alımlerı tarafından uygun gorulmus birsey baska canlar yanmasın[/QUOTE]

AYNEN DEVAMMMMMMMMMMMMMMMMMMMMM

byfatih_ 15.07.2008 13:05

Kur'an-ı Kerim'de de (Maide Suresi, Ayet 32) " KİM BİR KİMSEYE HAYAT VERİRSE, ONUN SANKİ BÜTÜN İNSANLARA HAYAT VERMİŞÇESİNE SEVAP KAZANACAĞI " beyan olunmuştur.

Organ bagışını Ben mantıklı bulmuyorum şahsen ama inanmıyorda degilim bence araştırmak lazım. şuda bir gerçekki ahirette bütün organlarımız bizden hesap soracak. üstte belirttigim suredede sadece organ bagışı yapın denmiyor zaten.
Neyse öldügüm zaman düşünürüm kafam karışık :)

byfatih_ 15.07.2008 13:10

[QUOTE=!~+4upn| q!y4rI;276399][B]Bende BagisLarim KessinLikLe !!

ALLAH ' dan aLdigin ArmaganLari Vefaat Ettikten SonRa O ArmaganLari BasKa Birine HeDiye Etmek... :) Hemde Cok Sevap... (:[/B][/QUOTE]

Onlar sana verilmiş armagan olsada (zamanı gelince alınacak) sen ötekisine verirken acaba temiz veriyormusun o yöndende için,yüregin serin rahat olması lazım :)
AYRICA arkadaşlar canlıyken bile hayati tehlike yaratmıyacak organlarımızı verebiliriz niye öldüten sonra oluyorki BU HEVES:)

WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:20.