Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Yıldızeli (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=138)
-   -   Sandal Köyü Hakkinda (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=17049)

sandalli 03.11.2008 20:38

-->: Cevap: Sandal Köyü Hakkinda

[QUOTE=Kibrisli;327115]babam 70lerde öğretmenlik yaptı bu köyde, çok anısı vardır çok sever oraları hep gözleri dolar o seneleri anlattığında.[/QUOTE]

Kibrisli baban belki benim de ögretmenimdir? Babanizin ismi neydi?

Kibrisli 03.11.2008 20:45

Cevap: Sandal Köyü Hakkinda

Hasan İNAN İlkokul öğretmenliği yapmış

sandalli 03.11.2008 20:49

-->: Sandal Köyü Hakkinda

Ben ilkokul birde iken O okul müdürü idi, Cumhuriyet Üniversitesinde görevliyken görüsme sansimim olmustu, kendisine cok sey borcluyuz, Allah yolunu acik etsin. Tüm sandallilar adina kendisine tesekkür ederim.

Kibrisli 03.11.2008 21:08

öylemi:))) çok sevindim, hala üniversitede o yaşıyla hizmet ediyor memleketine isminiz nedir selamınızı söyleyeyim.

sandalli 03.11.2008 21:11

-->: Sandal Köyü Hakkinda

Hasan ilter ben belki hatirlar, cok memnun olurum, ellerinden öperim..

Kibrisli 03.11.2008 21:29

başüstüne söylerim tabiiki teşekkür ederim

Bilal Tan 19.11.2008 08:49

--->: Sandal Köyü Hakkinda

Selamün aleyküm Türkiye ve yine Sivas yinede sandal ve tüm sandallilara komsulara uzaktan yakindan ese dosta ve yakin köylere (yildizeline) Köyden isimler okudum suleleler hizmetler yerliler yersizler konyaya kadar ulasanlar memuriye olanlar belki rusyadan göc edenler yada isimleri unutulmus bilerek veya bilmiyerek gercekten bu köye hizmet edenler toprak olmus gidenler ve gidecekler herkese kucak dolusu selamlar merti ile kallesi ile ben köyümü özledim cobanini muhtarini agasini beyini tarlasini merasini dagini tepesini ben köyümü özledim yesilini kurusunu camisini okulunu yasamini ölüsünü ben köyümü ve nerde olursa olsunlar ben köylümü özledim(merti ile kallesi) ozan arifden alintidir selamlar allah yar ve yardaniniz olsun allaha amenet olun mevlam iki yüzlülükden ve iki yüzlülerden korusun

Bilal Tan 09.12.2008 08:36

selamün aleyküm bütün sandalin yildizelinin sivasin ve türkiyenin bütün islam aleminin mübrek kurban bayramini yürekten kutlarim,büyüklerin ellerinden kücüklerin gözlerinden öperim.allaha amenet olun. nerde olursa olun imaninizla olunuz

sandal58 24.12.2008 17:51

butun sandallilara selam ya yeni fark ettim sandaldan ayrilan bayaaa cokmus ya valla baya goc vermisiz ya bu uzucu aslinda ileriki nesiller icin

58__77 19.02.2009 22:24

ben de sandal köylüyüm buradan bütün köylülerime selam olsun köyümü ve köylülerimi çok özlüyorum

WEZ Format +2. ?uan Saat: 16:05.