![]() |
Cevap: Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ?
................, bırakma ellerimi ne olur, gönderme beni bu şehirden..................
|
Sayın abonemiz borcunuzun 45 ytl olduğunu hatırlatır eğer ödeme yaptıysanız lütfen bu mesajı dikkate almayınız:D
|
[quote=arifcoskun;339826]Sayın abonemiz borcunuzun 45 ytl olduğunu hatırlatır eğer ödeme yaptıysanız lütfen bu mesajı dikkate almayınız:D[/quote]
[B][COLOR="DarkOrange"] çok gelmiş ya abi kimle konuşuyon sen böyle [/COLOR][/B] |
[quote=kronick;339841][B][COLOR=darkorange] çok gelmiş ya abi kimle konuşuyon sen böyle [/COLOR][/B]
[/quote] Bunu acaba hangi anlamda anlasam dermişim;) |
Telefonum camasir makinesinde yikandiktan sonra bazi tuslari calismadigi icin mesajlarimi okuyamiyorum, bu yüzden sorunuza cevap veremiyorum, özür dilerim. [COLOR="Red"]Bu arada Kronick sakin ola ki ütüleseydin deme.:)[/COLOR]
|
[quote=sandalli;339889]Telefonum camasir makinesinde yikandiktan sonra bazi tuslari calismadigi icin mesajlarimi okuyamiyorum, bu yüzden sorunuza cevap veremiyorum, özür dilerim. [COLOR=red]Bu arada Kronick sakin ola ki ütüleseydin deme.:)[/COLOR][/quote]
[B][COLOR=darkorange]fırsat ! fırsat ! fırsat kampanya 5:[/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]mağazamızda ütülerde kampanya [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]1 adet ütü alana cep telefenu bedava üstelik 8 ay taksit imkanı ile kampanya için son gün 30 kasım :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[/COLOR][/B] |
[QUOTE=kronick;339912][B][COLOR=darkorange]fırsat ! fırsat ! fırsat kampanya 5:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]mağazamızda ütülerde kampanya [/COLOR][/B] [B][COLOR=darkorange]1 adet ütü alana cep telefenu bedava üstelik 8 ay taksit imkanı ile kampanya için son gün 30 kasım :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[/COLOR][/B][/QUOTE] Adres yok ki magzaya gidem, Bir ütü bir de telefon alam, Sana ömür boyu minnettar kalam, Söylede adresi gideyim bacim. |
[B]arkşN biRi geLişi guzeL geceNın 3 de yazmış:D
beN seni kazanmaya çaLıştıkça seN bı engeL çıkartıyosuN karşıma nedeN NedeN....[/B] |
[B]Eyüphan Emin hoca rahatsızlanmış hastaneye gidelim mi ?[/B]
|
S.a. Murat ! Calismiyorsan saat 4'de 1 saatlik cocuklarin ödevlerinde yardimci olabilirmisin ?
:D:D |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:59. |