Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Arşiv (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=365)
-   -   Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ? (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=18017)

sivaburs 26.11.2008 23:30

Cevap: Aldığı en son mesajı bizimle paylaşmak isteyen var mı ? ? ?

................, bırakma ellerimi ne olur, gönderme beni bu şehirden..................

Arif Coşkun 26.11.2008 23:33

Sayın abonemiz borcunuzun 45 ytl olduğunu hatırlatır eğer ödeme yaptıysanız lütfen bu mesajı dikkate almayınız:D

kronik 26.11.2008 23:53

[quote=arifcoskun;339826]Sayın abonemiz borcunuzun 45 ytl olduğunu hatırlatır eğer ödeme yaptıysanız lütfen bu mesajı dikkate almayınız:D[/quote]
[B][COLOR="DarkOrange"] çok gelmiş ya abi kimle konuşuyon sen böyle

[/COLOR][/B]

Arif Coşkun 27.11.2008 00:05

[quote=kronick;339841][B][COLOR=darkorange] çok gelmiş ya abi kimle konuşuyon sen böyle [/COLOR][/B]

[/quote]
Bunu acaba hangi anlamda anlasam dermişim;)

sandalli 27.11.2008 00:55

Telefonum camasir makinesinde yikandiktan sonra bazi tuslari calismadigi icin mesajlarimi okuyamiyorum, bu yüzden sorunuza cevap veremiyorum, özür dilerim. [COLOR="Red"]Bu arada Kronick sakin ola ki ütüleseydin deme.:)[/COLOR]

kronik 27.11.2008 08:51

[quote=sandalli;339889]Telefonum camasir makinesinde yikandiktan sonra bazi tuslari calismadigi icin mesajlarimi okuyamiyorum, bu yüzden sorunuza cevap veremiyorum, özür dilerim. [COLOR=red]Bu arada Kronick sakin ola ki ütüleseydin deme.:)[/COLOR][/quote]
[B][COLOR=darkorange]fırsat ! fırsat ! fırsat kampanya 5:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]mağazamızda ütülerde kampanya [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]1 adet ütü alana cep telefenu bedava üstelik 8 ay taksit imkanı ile kampanya için son gün 30 kasım :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[/COLOR][/B]

sandalli 27.11.2008 11:53

[QUOTE=kronick;339912][B][COLOR=darkorange]fırsat ! fırsat ! fırsat kampanya 5:[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]mağazamızda ütülerde kampanya [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]1 adet ütü alana cep telefenu bedava üstelik 8 ay taksit imkanı ile kampanya için son gün 30 kasım :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D[/COLOR][/B][/QUOTE]

Adres yok ki magzaya gidem,
Bir ütü bir de telefon alam,
Sana ömür boyu minnettar kalam,
Söylede adresi gideyim bacim.

fatoş_yvz 27.11.2008 12:33

[B]arkşN biRi geLişi guzeL geceNın 3 de yazmış:D
beN seni kazanmaya çaLıştıkça seN bı engeL çıkartıyosuN karşıma nedeN NedeN....[/B]

EyüphanAydın 27.11.2008 13:23

[B]Eyüphan Emin hoca rahatsızlanmış hastaneye gidelim mi ?[/B]

TracyMcGrady58 28.11.2008 12:10

S.a. Murat ! Calismiyorsan saat 4'de 1 saatlik cocuklarin ödevlerinde yardimci olabilirmisin ?

:D:D

WEZ Format +2. ?uan Saat: 22:59.