Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Köylerimiz (Sivas Köyleri) (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=171)
-   -   TÜM KÖYLER (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=18197)

zubeyde 07.03.2010 17:03

Cevap: TÜM KÖYLER

koyum seni cok øzledim ama eski koyumu ::)

rüzgar79 07.03.2010 17:05

köyümü bilmiyorum ama sivasimi cok özledim

coder79 09.03.2010 13:17

AW: TÜM KÖYLER

Merhaba,

Sivas Musurlu adlı bir köy için nasıl arama!

Birisi bu köyün bilir? Nerede??

bilal kose 09.03.2010 13:24

yildizeli sandalliyim ama sivasin tum koyleri benim tum koyluyum

ŞAHBEY 17.07.2010 13:33

her köy nasıl bizim olur gitmemişim görmemişim ...ben ŞAHBEYLİYİM ama gidip görmedim orada doğmadım ekmeğini yemedim çeşmesi varmı bilmem suyundan içmedim nasıl benim köy oluyor şimdi biri anlatsın bakemmmm

aysima58 17.07.2010 13:52

sivas ulaş y.karahisar beldesindeim ama sivaslıyım sivasımın her içesi her köyü aynıdır misafir perverliği güleryüzlülüğü bakın size bir anımı yazayımda sivasımın köylerine hayranlığımı anlayın emiinim siz olsanız sizedeaynımuameleyi yaparlardı
kardeşimle bende sedef var dedilerki komşularımız bizim köyde bir su oraya gidin iyi geliyor bizde iki kardeş gittik suyu bulduk köyün dışında bir su neyse akşam oldu boş bir kulübe gördük battaniyemizi serip yattık gece kapı çalındı iki tane 14 ve 12 yaşlarında çocuk geldi bize dedilerki çabuk kalkın çıkın burdan burda yatılıurmı yılan falan gelir sokar sizi hem biz köylüler öldükmüki muhtar duysa bizi döver vallahi biz tanımadığımız için gitmek istemiyoruz ama bizi dinlemiyorlarki atladık arabamıza geldik köye ki sofrayı kurmuşlar bizi bekliyorlar anneleri bu köy gümüş dere köyü sonra dost olduk işte benim sivasımın bütün köyü böyledir eminim buradan rahmetli çiğdem ayşe teyzeme allahtan rahmet diliyorum mekanı cennet olsun muracım okuyosan sana sevgilerimi yolluyorum canım kardeşim çiğdem ayşe teyzemin oğlu murat.

doğan bulut58 17.07.2010 13:54

aysima kardesim romanmı yazdın be ben olsam erinirim okadar yazmıya helal olsun sana

aysima58 17.07.2010 14:06

işde ondan kilo alıyon yazda ecik eri ne var ama güzel bir anı dimi şimdi allah için kele.ne gısganıyon len.

bilal kose 17.07.2010 14:10

[QUOTE=AKÇA;565251]her köy nasıl bizim olur gitmemişim görmemişim ...ben ŞAHBEYLİYİM ama gidip görmedim orada doğmadım ekmeğini yemedim çeşmesi varmı bilmem suyundan içmedim nasıl benim köy oluyor şimdi biri anlatsın bakemmmm[/QUOTE]

Neden insanlar bu ara ustume geliyor anlamiyorum.bu benim sivas sevgim seninde ne kadar sivasi sevdigin benimedigin oratada.

aysima58 17.07.2010 14:11

boş ver bilalkardeşim bugün sıcak milletin beynine geçti galiba abircanda bana takmış aldırma es geç gitsin takmaya değmez.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:57.