![]() |
Cevap: BİR KAÇ KANGAL KÖPEK RESİMLERİDE BENDEN
Salim abi kışa doğru isterim kangalları , bak sözün var :)
|
[QUOTE=club7house;442636]Salim abi kışa doğru isterim kangalları , bak sözün var :)[/QUOTE]
[COLOR="Blue"][FONT="Arial Black"]sözümüz varsa arkasında dururuz kardeş meraklanma[/FONT][/COLOR] |
banane banane bende isterim:D
|
[QUOTE=Sivaslisandy-58;442696]banane banane bende isterim:D[/QUOTE]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]yalçın benden istedi sende yalçından iste o ayarlar kesin[/FONT][/COLOR]:D |
aa olmadi nerden bulacak cocuk !?anlasildi is basa düstü öyle olsun bakem:D
|
[QUOTE=Sivaslisandy-58;442708]aa olmadi nerden bulacak cocuk !?anlasildi is basa düstü öyle olsun bakem:D[/QUOTE]
[B]yalçın bulur dediysem bulur daha olmadı benden aldığını yollar bonkerdir yani[/B]:D |
[QUOTE=deliktaşlısalim;442716][B]yalçın bulur dediysem bulur daha olmadı benden aldığını yollar bonkerdir yani[/B]:D[/QUOTE]
zaten bedava degildi bende bonkörüm yani :)parayi veren düdügü calar abicim:D kismet artik seneye ins.bir geleyimde o tontisleri gördügüm yerde kucaklayip öpecegim :)cok tatlilar yaa:) |
[QUOTE=Sivaslisandy-58;442878]zaten bedava degildi bende bonkörüm yani :)parayi veren düdügü calar abicim:D kismet artik seneye ins.bir geleyimde o tontisleri gördügüm yerde kucaklayip öpecegim :)cok tatlilar yaa:)[/QUOTE]
[COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]konu maliyet değil kardeşim üretim az ve yurtdışı çıkışları yasak en iyisi söz vermeyelimde gelince bakarız desek en mantıklısıda bu olsa gerek[/FONT][/COLOR] |
[B][I]Bahçeli evim olasa düşünmeden alıcam bi tane ama istanbul gibi biyerde beslemek zor oluyor.[/I][/B]
|
[QUOTE=deliktaşlısalim;442888][COLOR="Sienna"][FONT="Arial Black"]konu maliyet değil kardeşim üretim az ve yurtdışı çıkışları yasak en iyisi söz vermeyelimde gelince bakarız desek en mantıklısıda bu olsa gerek[/FONT][/COLOR][/QUOTE]
[COLOR="Navy"][FONT="Verdana"][B]ABI NE YANI YURT DISINA NIYE IZIN VERMIYORLAR!?ORASINI ANLAMADIM YANI BEN SIMDI PASAPORTUNU CIKARTSAM MUAYNESINI NEYINI ASILARINI YAPTIRSAM YINEDE CIKISINI VERMEYECEKLERMI!? YOKSA ÖZEL CINS SINIFINA GIRIYORLARDA KORUMAYAMI ALDILAR BUNLARI:):D:D[/B][/FONT][/COLOR] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 08:38. |