![]() |
--->: -->: --->: YOLUN AÇIK OLSUN AYHAN ABİ
[QUOTE=FurkaN;294965][B]
Bu ne sitemkar bir mektup pardon mesaj... :) Ayhan abi yetişşş Serdar hocamı unutmuşsun Sivas'a gelip kendini Yukarı Tekke'den atacak :) Unutmadığını söylede içi rahatlasın :)[/B][/QUOTE] [B]la gardas serdar unutulacak insanlardanmi ya unutulmasi imkansiz artik o kadar yüzsüzkü kendine sevdirene kadar ugrasiyor ne yazikki sevdirdide hani gelde unut hadi:D;)[/B] |
--->: YOLUN AÇIK OLSUN AYHAN ABİ
[quote=berat.demir;293691]yok ya ne hırsızlığı tesbih zaten benim:)
sivastununig gelirim yeter ki sen tesbihimi getir:) tesbihimi getir de ben hakkariye de gelirim :D:D karsa da gelirim yeterki tesbihim gelsin:D tesbihim de tesbihim ille de tesbihim :D aman iyi bak tesbihime ha :D[/quote] [B]aloo beraat ne oluyor gardas ne tesbihinden bahsediyon bakalim sen [/B] [B]tesbih degerini bilene yani sahibine yakisir gardas tesbih degerini bilene kosa kosa gelirmis sana demedilermi bakalim ögrenecen sen bu isi gitte bekir agbine sor ne anlatacak sana tesbihler hakkinda :D:D[/B] [B]bu aradada semihide kandirma ayakkabi hirsizi seni demek benim ayakkabiyi sen caldin benim haaaaa[/B] [B]bütün gercekleri yakamozzza sor istersen :D;)[/B] |
[quote=AyhanBayrak;295130][B]Ne diyon la gardas sen unutulmayacak insanlardansin senin gönlün yeter be serdarim sen satirlarima degil gönlüme uturan ender insanlardansin bunuda iltifat olsun diye demiyorum gercekleri söyleyerek yaziyorum elbetteki seni unutmadim sadece biraz stresliyim bu siralar o yüzden [/B]
[B]Ama seneye gelecek olursam köfteyle seni kandirirmiyim gardas senin icin kuzu keseriz insallah ;) bu sene kafayi kaldiramadik ama insallah seneye zaman fazla olursa istedigimiz gibi egleniriz gerci kosturmakta zevkliydfi ama olsun degdi herseye Bu aradada agbinede selamimi söyle ununlada harika zaman gecirdik insallah seneye onunlada birlikte güzel günler gecirecegiz [/B] [B]ayrica resim icin tesekkür ederim harika cekmissin buradan aldim resmi sen genede benim maile at orjinalini sende benim msn olacak gardas allaha emanet olun hakkinizida helal edin kirdiysam sizleri kusuruma bakmayin [/B][/quote] [B]Neeee... biri köfte mi dedii..:?[/B] [B]kuzu mu dediii...?[/B] [B]Ne zaman ? nerde ? [/B] [B]Hüüüüp...Şlap şlap... ağzım sulandı yaaa.[/B] [B]Ayhan ayhan [/B] [B]Ben de geleeeem miii...?[/B] [B]guzudan köfteden ecük ucundan yiyem miii...?[/B] [B]Siz mangalın başındaaaaaa,[/B] [B]ben açlıktan öleeeem miii...?[/B] [B]Vaaaaaallah sizin hakkınızı yemiyeceem,[/B] [B]payıma ne düşerse razıyım.[/B] [B]Ahan da yemin (Tek ayağım yukarda)[/B] :) |
[QUOTE=SONMEZ;295138][B]Neeee... biri köfte mi dedii..:?[/B]
[B]kuzu mu dediii...?[/B] [B]Ne zaman ? nerde ? [/B] [B]Hüüüüp...Şlap şlap... ağzım sulandı yaaa.[/B] [B]Ayhan ayhan [/B] [B]Ben de geleeeem miii...?[/B] [B]guzudan köfteden ecük ucundan yiyem miii...?[/B] [B]Siz mangalın başındaaaaaa,[/B] [B]ben açlıktan öleeeem miii...?[/B] [B]Vaaaaaallah sizin hakkınızı yemiyeceem,[/B] [B]payıma ne düşerse razıyım.[/B] [B]Ahan da yemin (Tek ayağım yukarda)[/B] :)[/QUOTE] [B]ne kuzusu imla hatasi olmus sönmez gardas sen gelirsen bize kuzumu kalirki insaf be senin ne gözü ac oldugunu iyi bilirim sen benim yemegimide yemedinmi hani haminlarla gittigimiz yerde ayip be ne midesi doymaz herifsin ya en iyisi sen bize kuzuyu birak ben sana dana kesem yohsam ac kaliriz kuzunun neresinde et varki sen idare et bizi gardas sana dana kesek en iyisi :D;)[/B] |
[QUOTE=AyhanBayrak;295141][B]ne kuzusu imla hatasi olmus sönmez gardas sen gelirsen bize kuzumu kalirki insaf be senin ne gözü ac oldugunu iyi bilirim sen benim yemegimide yemedinmi hani haminlarla gittigimiz yerde ayip be ne midesi doymaz herifsin ya en iyisi sen bize kuzuyu birak ben sana dana kesem yohsam ac kaliriz kuzunun neresinde et varki sen idare et bizi gardas sana dana kesek en iyisi :D;)[/B][/QUOTE]
[B]Gardaş aha site konseyi şahit. Duydunuz deee mi millet, ayhan gardaşım dana kesecekmiş. Bunlar kayıtta gardaşım, inkar edemezsin. Ebabil bir kuştur... sözünden dönen ...şttur. ;) Allaaaaaah gelsin danalaaaar...:D[/B] |
[QUOTE=SONMEZ;295142][B]Gardaş aha site konseyi şahit.
Duydunuz deee mi millet, ayhan gardaşım dana kesecekmiş. Bunlar kayıtta gardaşım, inkar edemezsin. Ebabil bir kuştur... sözünden dönen ...şttur. ;) Allaaaaaah gelsin danalaaaar...:D[/B][/QUOTE] dana dedigin nedirki gardas senin yoluna horoz kesen sen iste yeterki :D:rolleyes:;) |
[QUOTE=AyhanBayrak;295143]dana dedigin nedirki gardas senin yoluna horoz kesen sen iste yeterki :D:rolleyes:;)[/QUOTE]
[B]Babababaaaaa... :mad: Hasbinallaaaaa... :mad: Yahu gardaşım hani dana kesecektin ? Niye işi hemen horoza dönderiyon ki ? :mad: Danayı da mı çaldın yoksa ? Tesbih hırsızından başka ne beklenir ki ? :rolleyes: Ben danamı isderem. Dana bizim hakkımız...söke söke alırız. Danaya uzanan eller kırılsın... Danaaa sen bizim herşeyimizsin... ;) ...[/B] |
[quote=SONMEZ;295145][B]Babababaaaaa... :mad:[/B]
[B]Hasbinallaaaaa... :mad:[/B] [B]Yahu gardaşım hani dana kesecektin ?[/B] [B]Niye işi hemen horoza dönderiyon ki ? :mad:[/B] [B]Danayı da mı çaldın yoksa ?[/B] [B]Tesbih hırsızından başka ne beklenir ki ? :rolleyes:[/B] [B]Ben danamı isderem.[/B] [B]Dana bizim hakkımız...söke söke alırız.[/B] [B]Danaya uzanan eller kırılsın...[/B] [B]Danaaa sen bizim herşeyimizsin... ;)[/B] [B]...[/B][/quote] [B]la gardas danadan vaz gecmedik [/B] [B]yoluna horoz kesem dedik [/B] [B]hani gelirken kanatlanip gelesin diye [/B] [B]aradada ötesin diye hahahah[/B] [B]malum sen dana etini sevmessin ya ayrica deviremessin diye horoz kolay kesilir onun icin horoz kesek demek istedim :D:D[/B] [B]yoksam dana dedigin neki[/B] |
:):):):):):):):):):)):):):))):):)
|
[QUOTE=AyhanBayrak;295146][B]la gardas danadan vaz gecmedik [/B]
[B]yoluna horoz kesem dedik [/B] [B]hani gelirken kanatlanip gelesin diye [/B] [B]aradada ötesin diye hahahah[/B] [B]malum sen dana etini sevmessin ya ayrica deviremessin diye horoz kolay kesilir onun icin horoz kesek demek istedim :D:D[/B] [B]yoksam dana dedigin neki[/B][/QUOTE] [B]Lamı cimi yok gardaşım, Dana dedin dana keseceeen. Ben danamı isderem.[/B] |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 01:12. |