![]() |
Cevap: İmam Şamil'in Namaza Verdiği Önem
EYVALLAHHH ŞEYH ŞAMİL gençlerin örnek alması gereken bir hayat yaşamıştır
|
Cevap: İmam Şamil'in Namaza Verdiği Önem
[url]http://www.dailymotion.com/video/x9iluy_mynet-eksenim-video-smurfsa164-yeyh_tech[/url]
ÇOK YAHŞİ ÇOKKKK SONUNU DÜŞÜNEN CESUR OLAMAZ” Şeyh Şâmil, kısa zamanda kısmen de olsa nizamlı bir ordu ve mülkî teşkilâtı kurmaya muvaffak oldu. Tesirli hitâbetiyle halkı cezbediyor, Müslüman olarak yaşama aşkıyla yanan bu insanların kalblerine birer kıvılcım salıyordu. Tecrübeli ve değerli yardımcıları, vekîlleri, ordunun ve mülkî idârenin başına getirdi. Fayda sağlayanlara altın ve gümüşten yapılmış nişanlar veriyor ve bu nişanlara; “Sonunu düşünen hiçbir zaman cesur olamaz”, “Kuvvet ve yardım ancak Allahû Teâla’dandır”, |
Namaz Kılanlar
[B][I][COLOR="DarkGreen"]Namaz Kılanlar
Beş vakit kılınır günün içinde, Bir sıkıntı başlar vakit geçince, Kalkıp huşu ile eda edince, Huzura kavuşur namaz kılanlar Uyarız mukaddes kitabımıza, Secdede yükselir miracımıza, Namazla ereriz muradımıza, Ummanlara dalar namaz kılanlar Hava soguk abdest alamam dersin, Yaşım çok genç namaz kılamam dersin, Bu öğütler şeytandandır bilesin, Şeytanı çıldırtır namaz kılanlar Azalar temizlenir abdest aldıkça, Silinir günahlar namaz kıldıkça, Dua için eller O’ na kalktıkça, Kanatlanıp uçar namaz kılanlar Kulun muradıdır namazın kılmak, Hakkın huzurunda kıyama durmak, tazimle başını secdeye koymak, cennete ulaşır namaz kılanlar mansur58[/COLOR][/I][/B] |
Cevap: Namaz Kılanlar
[B]Namazla ilgili şiiri çok beğendim emeğine sağlık[/B]
|
tekbir ile gıyama bağla elini
çözer mevlam lal olan dilini mahrum etmez HAK diyen kulunu namazımdan ayrı koyma ALLAHIM |
[QUOTE=altuntas58;586791][B]Namazla ilgili şiiri çok beğendim emeğine sağlık[/B][/QUOTE]
Allah razı olsun abım sizin de yüreğinize sağlık. |
çok duygulu ve güzel anlamlı bir şiir elinize yüreğinize sağlık aşık kardeşim.çok teşekkür ederim.
|
[B][I][COLOR="DarkRed"]Emeginize, yüreginize bereket.
Gönül kaleminiz hic susmasin INSAALLAH.[/COLOR][/I][/B] |
Cevap: Namaz Kilmamak İÇİn Bİr Sebebİn Mİ Var?, Namaz kılıyor musun?
[B]Allah c.c sizlerdende razi olsun
InsALLAH namazini kilmayan kardeslerimiz varsa bir nevzede olsa bu konumuzdan faydalanip namazlarina baslarlar..[/B] |
Cevap: Secdemde doğrult beni...
[B]Secdemde doğrult beni. [/B]
|
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 06:48. |