Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Yemekler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=143)
-   -   BAYRAM TATLILARI YARIŞMASI ... (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=21274)

çiğdem kaya 27.09.2008 23:52

--->: BAYRAM TATLILARI YARIŞMASI ...

tamam bende sekerpare yapsam resmını ceksem olur dımı ben guzel yemek yaparım pek vaktım olmuyor ama bayrama yaparım sırf senın yarısman ıcın

kronik 27.09.2008 23:55

Cevap: BAYRAM TATLILARI YARIŞMASI ...

[B][COLOR=darkorange]YARIŞMACI ADAYLARI [/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]1-yakamoz[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]2-güleyşa_58[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]3-haythuyt[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]4-gürün güzeli[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]5-dürbün[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]6-didem58[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]7-çiğdem kaya[/COLOR][/B]

SONMEZ 28.09.2008 00:02

[quote=arifcoskun;315287]Sönmez gardaşımız,
(TBDK) "Türkiye Baklava ve Kadayıf Denetleme Teftiş Kurulu" Başkanlığına seçilmiştir bilgilerinize sunulur:D[/quote]

Eyvallah [B]Arif Abey[/B], varolasın.
Bu nazik liyakat için teşekkür ediyorum.

Abi, bu azmin bir zaferidir.
Bu uğurda çok uzun ve meşakkatli kulis mücadelemiz sonrası
bu mukaddes göreve beni layık gören tüm dava arkadaşlarıma ve tatlı yoldaşlarıma şükranlarımızı arzediyorum.

[B]Arif Abey[/B], aldığım bir istihbarata göre :
Sen de [B]Kömbeciler Federasyonu Başkanlığı'[/B] na talipmişsin.
Oyum sanadır abey, tüm ekipmanım ile birlikte arkandayız. ;)

abircan 28.09.2008 00:12

sanal tatlı jüri üyeliği nasıl olunur bilmem ama gerçek tatlı yarışması jüriliğini heryıl 2 kez seve seve yapıyorum , bizim sülalede yıllardır bayram tatlısı yarışması vardır , anneden evden başlanır amca dayı teyze ne kadar akraba varsa el ayak öpülüp hal hatırdan sonra her bayramda olduğu gibi sıra heyecanla tatlı yenip puanlamalara geçilir , puanlama tüm evler dolaşıldıktan sonra topluca bir aile toplantısında verilir , gerçek bir tatlı jüri üyesiyim, eğer buradada tatlı yenip not verilecekse ben dünden hazırımmmmm :)

kronik 28.09.2008 00:20

[B][COLOR=darkorange]malesef sanal alemde tadma şerefine nail olunmuyor .Bizde bu şekilde egolarımız tatmin ediyoruz işte sitede hareketlilik olsun zaten siz de uzun zamandır tartışmıyorsunuz tatlı yiyelim (görelim )tatlı konuşalım dimi ama ?[/COLOR][/B]

abircan 28.09.2008 00:44

[QUOTE=kronick;315315][B][COLOR=darkorange]malesef sanal alemde tadma şerefine nail olunmuyor .Bizde bu şekilde egolarımız tatmin ediyoruz işte sitede hareketlilik olsun zaten siz de uzun zamandır tartışmıyorsunuz tatlı yiyelim (görelim )tatlı konuşalım dimi ama ?[/COLOR][/B][/QUOTE]

sorma gitsin site yenilenince eki şifrem geçersiz kalmış değiştirdim ama kullanmadığım hotmaile gidiyor şifreler bende bir türlü girip yazamıyordum, sağolsun rüştü gardaşımdan rica ettimde düzelttik maili şifreyi artık kopmak yok hemşerilerimden, aranızda olmak ailede olmak gibi birşey , eksik olmasın tüm yiğido ve yiğideler, seven sevemeyen, sevmek istemeyen , nfret eden , gıcıh kapan , hayran olan herkesten ama herkesten ayrı kalmaya dayanamadım şükür kavuşturanlara sağolasın internet sağolasın rüştü gardaşım

kronik 28.09.2008 00:52

[quote=abircan;315325]sorma gitsin site yenilenince eki şifrem geçersiz kalmış değiştirdim ama kullanmadığım hotmaile gidiyor şifreler bende bir türlü girip yazamıyordum, sağolsun rüştü gardaşımdan rica ettimde düzelttik maili şifreyi artık kopmak yok hemşerilerimden, aranızda olmak ailede olmak gibi birşey , eksik olmasın tüm yiğido ve yiğideler, seven sevemeyen, sevmek istemeyen , nfret eden , gıcıh kapan , hayran olan herkesten ama herkesten ayrı kalmaya dayanamadım şükür kavuşturanlara sağolasın internet sağolasın rüştü gardaşım[/quote]
[B][COLOR=darkorange]Hoşgeldiniz tekrardan diyelim o halde [/COLOR][/B]

kronik 28.09.2008 02:28

[B][COLOR=#ff8c00]YARIŞMACI ADAYLARI
1-yakamoz[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]2-güleyşa_58[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]3-haythuyt[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]4-gürün güzeli[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]5-dürbün[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]6-didem58[/COLOR][/B]
[B][COLOR=darkorange]7-çiğdem kaya
8-seva[/COLOR][/B]

didem58 28.09.2008 02:35

sen neden katılmıyorsun abla,sen katılırsan pek şansımız olmaz ama:)

kronik 28.09.2008 02:39

[quote=didem58;315421]sen neden katılmıyorsun abla,sen katılırsan pek şansımız olmaz ama:)[/quote]
[B][COLOR="DarkOrange"]tam üstüne bastın canım işte o yüzden katılmıyorum bakalım boynuz kulağı geçecekmi
[/COLOR][/B]

WEZ Format +2. ?uan Saat: 15:02.