Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Sivas Türküleri (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=145)
-   -   HEMSERILERIMDEN DESTEK BEKLIYORUM... (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=21827)

seva 01.11.2008 09:59

--->: HEMSERILERIMDEN DESTEK BEKLIYORUM...

inş hakettiğin yeri bulursun...

sivaslı_gız 01.11.2008 10:09

başarılı olursun işallah..................

serhat3358 01.11.2008 18:51

-->: HEMSERILERIMDEN DESTEK BEKLIYORUM...

[B]Sonuna kadar seni destekliyoruz,İnşaallah zirvede seni görürüz.[url]www.sivaslilar.net [/url]'ede bu fırsatı hemşerimize verdiği için teşekkür ederim.[/B]

kronik 01.11.2008 22:41

Cevap: HEMSERILERIMDEN DESTEK BEKLIYORUM...

[B][COLOR=darkorange]Ahmet birazdan sahne alacak ,performansını merakla bekliyorum ve başarılar diliyorum :)[/COLOR][/B]

selviboylum 02.11.2008 12:39

merhaba Ahmet dun yine tek kelimeyle harkaydin sesine yuregine saglik
desteklerim seninle hemso yolun acik olsun.;)

CrSivaslim58 02.11.2008 13:03

[YOUTUBE]ZLT4kfhmFdw[/YOUTUBE]

[B][U]Buda ahmet abime:)[/U][/B]

selviboylum 02.11.2008 21:01

Danimarka haber gazetesi

Ahmet deneme tahtası mı?
Posted on 02.11.2008 Saat: 00:17
Topic: TÜRKİYE

TRT ekranlarında yayınlanmakta olan ”Sen Türkülerini söyle” yarışmasına Danimarka’dan katılan Ahmet Ünal Alıcı finalin bu haftaki etabında 14 yarışmacı arasında 11. sırada yer alarak yoluna devam etti.Yarışmaya katılan tüm katılımcıların söyledikleri türküler özgün güfteleri ile çalınırken Ahmet Ünal Alıcı’nın seslendirdiği ”Evlerinde lambaları yanıyor” türküsünün neredeyse techno havasında hızlı bir tempoda çalınması akıllara ”Ahmet Ünal Alıcı sabote edilmeye mi çalışıldı?” şüphesini getirdi.

Sadi Tekelioğlu
TRT ekranlarında yayınlanmakta olan ”Sen Türkülerini söyle” yarışmasına Danimarka’dan katılan Ahmet Ünal Alıcı finalin bu haftaki etabında 14 yarışmacı arasında 11. sırada yer alarak yoluna devam etti.

Yarışmaya katılan tüm katılımcıların söyledikleri türküler özgün güfteleri ile çalınırken Ahmet Ünal Alıcı’nın seslendirdiği ”Evlerinde lambaları yanıyor” türküsünün neredeyse techno havasında hızlı bir tempoda çalınması akıllara ”Ahmet Ünal Alıcı sabote edilmeye mi çalışıldı?” şüphesini getirdi.
Alıcı, bir Kerkük türküsü olan ”Evlerinde lambaları yanıyor” u seslendirirken Ahmet Ünal’ı sehneye hazırlayan yönetmenlerin daha ağır tempoda okunması gereken türküyü hızlı bir tempoya yükseltmeleri tuhaf karşılandı. Jüri üyelerinin hepsinin de dikkat çektikleri bu tuhaflığa gelen açıklama ise ”yeni bir versiyon denemek istedik” oldu.

Alıcı, Orhan Hakalmaz ve Gülşen Kutlu’dan 8’er puan, Zerrin Özer’den 7 puan ve Hüseyin Turan’dan 9 puan aldı. Hüseyin Turan, Ahmet Ünal Alıcı’nın yorumunu sempatik buldu.

Puanların verilmesinin ardından kısa bir konuşma yapan Ahmet Ünal alıcı programı izleyenlere ve stüdyoda bulunan izleyicilere, ”Cumhuriyetimizin 85. yılı kutlu olsu”n derken, kendisinin gurbette doğup büyüdüğünü, tüm gurbetçileri ve dünyanın neresinde olursa olsun bütün Türkleri kendisine oy vermeye çağırdı.

Ahmet Ünal alıcı Hollanda, Belçika ve Danimarka’dan oluşan Avrupa ikinci bölge katılımcılardan en yüksek puan olan 10 puanı aldı. Avrupa üçüncü bölge olan Almanya ve Avusturya’daki müzikseverler ise Ahmet’e 9 puan verdiler. Ahmet Ünal Alıcı bu haftaki final etabını 11. sırada tamamlayarak yoluna devam etti.

[email]sadi.tekelioglu@haber.dk[/email]

Kardelencicegi 03.11.2008 08:50

Helal olsun Sana Ahmet Ünal Alici.
Sivasli Ricky Martin=:;))))))
Sanki sen profosyonel Orkestra amatör dü.
Orkestraninda acigini kapatttin.
Sahnedeki performansinla Yine gururmuzsun hemserim.
Öyle gururlu & Sevincliyim ki Anlatamam.
Yanidayiz ve destekciniz.
ALLAH yolunu bahtini acik etsin ins.
Basarilariyin devamini diliyorum.

AnjeL 04.11.2008 16:50

[COLOR="DarkOrchid"]Kendisini Danimarkadaki Duqunlerde Cok Dinledik Eglendik.. Ins Basarili Olur Dualarimis Ve Desteqimis Seninle Olcak :)) [/COLOR]

mertveilkeli 05.11.2008 08:56

-->: HEMSERILERIMDEN DESTEK BEKLIYORUM...

selam saygı değer kardeşim bir sivaslı olarak canı gönülden destekliyorum sizi ben bir şaiir ruhlu duygu yüklü söz yazan beste yapan biri olarak saygılar başarılar sivas ve sivaslı sevdalısı mertliği ilke edinmiş allahtan başkasına kulluk etmeyen ben kenan

WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:38.