![]() |
Cevap: 1235 İşyeri Kapandı !
[QUOTE=Abdurrahman 58;355590]Anti Krizcilerin durumu..:100 voltluk bir AMPÜLE bakın 5 saniye..Sonra başka bir yere bakın.. O ampülün ışığından başka bişey göremezsiniz bir süre..Bence aynen budur anti kriz diyenlerin durumu..[/QUOTE]
bunun Ampülle hiç bi alakası yok kardeş bu sadece yürüyemeyen şirketlerdir kapanan sadece kriz lafı var diye bunlar gündeme geliyor sizinde laf olsun torba dolsun başka bişey değil sırf ampülü istemediğinizden :D o kadar kapanmasını istemiyorsanız yardımcı olacaksınız yatırımlar yapacaksınız kardeşim... |
Önce şu işi ampülcü ve anti-ampülcü tartışmasından çıkarın...
Sırf ampülcüyüm diye savunmayı da,sırf anti-ampülcüyüm diye saldırmayı da bırakın.. Hayatı boyunca tek oyu bile her hangi br partiye nasip olmamaış biri olarak,krizin olduğunu,rahatlıkla söyleyebiliyorum.. Yaşam kalitesi her geçen gün düşüyor.İnsanlar kiraya,faturaya çalışıyor ay boyunca.. |
[QUOTE=seva;355775]bunun Ampülle hiç bi alakası yok kardeş bu sadece yürüyemeyen şirketlerdir kapanan sadece kriz lafı var diye bunlar gündeme geliyor sizinde laf olsun torba dolsun başka bişey değil sırf ampülü istemediğinizden :D
o kadar kapanmasını istemiyorsanız yardımcı olacaksınız yatırımlar yapacaksınız kardeşim...[/QUOTE] Seva kardeşim yine ağzından bal damlıyor :D Valla bizim ampuller hep patlıyor Seva kurtarırsan sen kurtarırsın bizi.Şu yatırımlarıda neyle yapacağımızı söylede yatırım yapmaya başlayalım...:D:D:D |
[QUOTE=Yiğiter;355851]Önce şu işi ampülcü ve anti-ampülcü tartışmasından çıkarın...
Sırf ampülcüyüm diye savunmayı da,sırf anti-ampülcüyüm diye saldırmayı da bırakın.. Hayatı boyunca tek oyu bile her hangi br partiye nasip olmamaış biri olarak,krizin olduğunu,rahatlıkla söyleyebiliyorum.. Yaşam kalitesi her geçen gün düşüyor.İnsanlar kiraya,faturaya çalışıyor ay boyunca..[/QUOTE] Ben savunmuyorum kardeş benimde beğenmediğim çalışmaları oluyor benimde istemediğim çalışmaları oluyor.. Zaten hayati boyunca hep faturaya ödenir aldığımız eşyalara ödenir yiyeceklerimiz giyeceklerimize öedenir kiradaysa kiraya ödenir tabi bunları ödeyebilmek için çalışıyor millet... |
[QUOTE=dark_yamtar58;355859]Seva kardeşim yine ağzından bal damlıyor :D Valla bizim ampuller hep patlıyor Seva kurtarırsan sen kurtarırsın bizi.Şu yatırımlarıda neyle yapacağımızı söylede yatırım yapmaya başlayalım...:D:D:D[/QUOTE]
Aldığınız paraları burda eğleneceğinize yatırım yapın :D:D:D:D:D:D |
[QUOTE=seva;356402]Ben savunmuyorum kardeş benimde beğenmediğim çalışmaları oluyor benimde istemediğim çalışmaları oluyor..
Zaten hayati boyunca hep faturaya ödenir aldığımız eşyalara ödenir yiyeceklerimiz giyeceklerimize öedenir kiradaysa kiraya ödenir tabi bunları ödeyebilmek için çalışıyor millet...[/QUOTE] Bak Seva sen herhalde Türkiye'deki müreffeh azınlık içindesin... Bir öğretmen arkadaşım var evli ve kirada.. Aldığı maaş 1300 civarı... 400 kira 300-400 doğalgaz elektrik+su+telefon...100-200 yani adam maaşına hiç dokunmadan 1000ytlye yakınını bu tür masraflara veriyor... Bu adamın çoluğu çocuğu olsa,okul masrafı falan..Bu adam nasıl geçinecek..Adam kaç yıldır evli ama çocuk yapmıyor..geçinemem çocuğum olursa diyor.. Sen giysiden,kıyafetten bahsediyon..Dünyanın hangi ülkesinde aldığı paranın büük çoğunluğunu faturya şuna buna veren bir öğretmen ya da memur var acaba merak ediyorum.. |
[QUOTE=Yiğiter;356427]Bak Seva sen herhalde Türkiye'deki müreffeh azınlık içindesin...
Bir öğretmen arkadaşım var evli ve kirada.. Aldığı maaş 1300 civarı... 400 kira 300-400 doğalgaz elektrik+su+telefon...100-200 yani adam maaşına hiç dokunmadan 1000ytlye yakınını bu tür masraflara veriyor... Bu adamın çoluğu çocuğu olsa,okul masrafı falan..Bu adam nasıl geçinecek..Adam kaç yıldır evli ama çocuk yapmıyor..geçinemem çocuğum olursa diyor.. Sen giysiden,kıyafetten bahsediyon..Dünyanın hangi ülkesinde aldığı paranın büük çoğunluğunu faturya şuna buna veren bir öğretmen ya da memur var acaba merak ediyorum..[/QUOTE] ha adam bir de Adanalı.. Bayramda seyranda memlekete gitmek onun için üzerinde iyice düşünülmesi gereken bir şeyy..:) Sade yol parası 150 ytl...iki kişi.. |
[QUOTE=Yiğiter;356427]Bak Seva sen herhalde Türkiye'deki müreffeh azınlık içindesin...
Bir öğretmen arkadaşım var evli ve kirada.. Aldığı maaş 1300 civarı... 400 kira 300-400 doğalgaz elektrik+su+telefon...100-200 yani adam maaşına hiç dokunmadan 1000ytlye yakınını bu tür masraflara veriyor... Bu adamın çoluğu çocuğu olsa,okul masrafı falan..Bu adam nasıl geçinecek..Adam kaç yıldır evli ama çocuk yapmıyor..geçinemem çocuğum olursa diyor.. Sen giysiden,kıyafetten bahsediyon..Dünyanın hangi ülkesinde aldığı paranın büük çoğunluğunu faturya şuna buna veren bir öğretmen ya da memur var acaba merak ediyorum..[/QUOTE] Kalanını tasarruf ediyor heralde Dünyada hangi ülkede söylediğiniz şeyler bedava Bende hemen yanımızda olan ilköğretim okulundan size örnek vereyim okulda görev yapanların istisnasız hepsi ama hepsinin otomobili var istisnasız hepsi ama hepsi kooperatiflere üyelikleri var çokda güzel yaşıyorlar ALLAH DAHA ÇOK VERSİN Kriz tellallığı yapanlara duyrulur |
Seva senden güzel Maliye Bakanı olur biliyormusun Ekmek bulamayanlara pasta ye diyebilenlerdensin valla.
Şaka bir yana Sevecım bir parti falan kursam senin gibi yüztane adamım olsa tamam hem iktidara gelirim hemde iktidarda milleti aza kanaat etmeyi öğretirim hemde olmayan sermayeyle yatırım yapmayı öğretirdin.Kız sen harikasın valla birde baklavanın altını yakmasanız yok mu.? |
[QUOTE=seva;356665]Kalanını tasarruf ediyor heralde
Dünyada hangi ülkede söylediğiniz şeyler bedava Bende hemen yanımızda olan ilköğretim okulundan size örnek vereyim okulda görev yapanların istisnasız hepsi ama hepsinin otomobili var istisnasız hepsi ama hepsi kooperatiflere üyelikleri var çokda güzel yaşıyorlar ALLAH DAHA ÇOK VERSİN Kriz tellallığı yapanlara duyrulur[/QUOTE] Onlar eşleri de öğretmen olanlar kişilerdir [B]yüzde bin[/B]. Tek maaşla kirada olup,çocuğu olup geçinebilen adamın alnının tam ortasından öperim ben.:) |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 00:38. |