Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Anasayfa Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=36)
-   -   Adaylar Konuşuyor ( Röportaj) (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=27679)

besyo_cu 26.02.2009 00:18

Cevap: Adaylar Konuşuyor ( Röportaj)

[QUOTE=HaKaaN;380652]besy_cu sen kaç yaşındasın arkadaşım?[/QUOTE]

[B] Hayırdır ?...............[/B]

GuNaY 26.02.2009 01:47

[B]Bizleri evinde ağırlayarak sorularımızı en samimi şekilde cevaplayan Osman Bey' teşekkür ederim.

Geçmişte yapmış olduğu çalışmaların devamlılığını sağlamak ve yeni projeler hakkındaki uzun konuşmalarımız Sivas'ın potansiyelinin aslında kullanılamadığı gerçeğini bir kere daha ortaya koydu.

Osman Bey'in çalışmalarından 2023 Sivas Vizyonu çalışması dikkate alınması gereken bir çalışma. Bunu isteyen herkesle paylaşabileceğini söyleyen Osman Bey'inde amacının Sivas'ın gelişmesi adına isimlerin önemli olmadığını yönündeydi.

Bizlere zaman ayırdığı, evinde misafir ettiği ve sorularımızı yanıtladığı için Sivaslilar.Net adına teşekkür eder, seçimlerde kendisine başarılar dilerim.[/B]

nihat83 26.02.2009 02:16

Osman Secilmis baskanima secimlerde basarilar diliyorum

seva 26.02.2009 15:17

Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Sayın Osman Seçilmiş bey,e başarılar diliyorum..

altuntas58 26.02.2009 17:51

[B] Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Sayın Osman Seçilmiş bey gectiğimiz dönemlerde SİVASSPORUMUZA sayısız yardımları olmuştur dahada ileri gidersek Sivassporumuzu ikinçi liğden birinçiliğe yani süperliğe cıkmasında çok büyük yardımlar yapmıştıır sayın osman secilmiş beyin gecmişte hem sivasspora hemde sivasımıza yaptığı işleri asla unutmayalım ben osman secilmiş beye başarrlar dilerim sivasımız için hayırlısıysa olsun[/B]

HaKaaN 26.02.2009 20:23

[QUOTE=besyo_cu;380653][B] Hayırdır ?...............[/B][/QUOTE]

Sedece merak ettim .........

FurkaN 26.02.2009 21:12

[B]Bence Sayın Osman Seçilmiş dönemi başarılı bir dönem değildi. Belediyenin borç batağında olduğunu hatır gönül işlerinin sıklıkla yapıldığını ve işçilerin para alamadıklarını gayet iyi biliyoruz. Bence artık bu yarışı bırakmalı yeni yüzler gerekli Sivas'a. Yinede başarılar...[/B]

sarissa_58 28.02.2009 12:16

saolsun osman secılmısın yaptıgını kımse sıvassspor trıbunlerıne yapmadı bir cerrah baba birde secılmıs...

zor ama ınsallah tekrar baskan olur

FatihCan 28.02.2009 15:28

Osman seçilme karşı bir antipatim var nedense ve kendisini gerçekçi bulmuyorum... vee belediyecilikten anladığınıda düşünmüyorum..

FatihCan 28.02.2009 15:30

[QUOTE=FurkaN;380903][B]Bence Sayın Osman Seçilmiş dönemi başarılı bir dönem değildi. Belediyenin borç batağında olduğunu hatır gönül işlerinin sıklıkla yapıldığını ve işçilerin para alamadıklarını gayet iyi biliyoruz. Bence artık bu yarışı bırakmalı yeni yüzler gerekli Sivas'a. Yinede başarılar...[/B][/QUOTE]

aynen katılıyoru... özellikle hatır gönül ilişkileri konusunda

WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:43.