![]() |
Cevap: Adaylar Konuşuyor ( Röportaj)
[QUOTE=HaKaaN;380652]besy_cu sen kaç yaşındasın arkadaşım?[/QUOTE]
[B] Hayırdır ?...............[/B] |
[B]Bizleri evinde ağırlayarak sorularımızı en samimi şekilde cevaplayan Osman Bey' teşekkür ederim.
Geçmişte yapmış olduğu çalışmaların devamlılığını sağlamak ve yeni projeler hakkındaki uzun konuşmalarımız Sivas'ın potansiyelinin aslında kullanılamadığı gerçeğini bir kere daha ortaya koydu. Osman Bey'in çalışmalarından 2023 Sivas Vizyonu çalışması dikkate alınması gereken bir çalışma. Bunu isteyen herkesle paylaşabileceğini söyleyen Osman Bey'inde amacının Sivas'ın gelişmesi adına isimlerin önemli olmadığını yönündeydi. Bizlere zaman ayırdığı, evinde misafir ettiği ve sorularımızı yanıtladığı için Sivaslilar.Net adına teşekkür eder, seçimlerde kendisine başarılar dilerim.[/B] |
Osman Secilmis baskanima secimlerde basarilar diliyorum
|
Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Sayın Osman Seçilmiş bey,e başarılar diliyorum..
|
[B] Saadet Partisi Sivas Belediye Başkan Adayı Sayın Osman Seçilmiş bey gectiğimiz dönemlerde SİVASSPORUMUZA sayısız yardımları olmuştur dahada ileri gidersek Sivassporumuzu ikinçi liğden birinçiliğe yani süperliğe cıkmasında çok büyük yardımlar yapmıştıır sayın osman secilmiş beyin gecmişte hem sivasspora hemde sivasımıza yaptığı işleri asla unutmayalım ben osman secilmiş beye başarrlar dilerim sivasımız için hayırlısıysa olsun[/B]
|
[QUOTE=besyo_cu;380653][B] Hayırdır ?...............[/B][/QUOTE]
Sedece merak ettim ......... |
[B]Bence Sayın Osman Seçilmiş dönemi başarılı bir dönem değildi. Belediyenin borç batağında olduğunu hatır gönül işlerinin sıklıkla yapıldığını ve işçilerin para alamadıklarını gayet iyi biliyoruz. Bence artık bu yarışı bırakmalı yeni yüzler gerekli Sivas'a. Yinede başarılar...[/B]
|
saolsun osman secılmısın yaptıgını kımse sıvassspor trıbunlerıne yapmadı bir cerrah baba birde secılmıs...
zor ama ınsallah tekrar baskan olur |
Osman seçilme karşı bir antipatim var nedense ve kendisini gerçekçi bulmuyorum... vee belediyecilikten anladığınıda düşünmüyorum..
|
[QUOTE=FurkaN;380903][B]Bence Sayın Osman Seçilmiş dönemi başarılı bir dönem değildi. Belediyenin borç batağında olduğunu hatır gönül işlerinin sıklıkla yapıldığını ve işçilerin para alamadıklarını gayet iyi biliyoruz. Bence artık bu yarışı bırakmalı yeni yüzler gerekli Sivas'a. Yinede başarılar...[/B][/QUOTE]
aynen katılıyoru... özellikle hatır gönül ilişkileri konusunda |
WEZ Format +2. ?uan Saat: 02:43. |