Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar

Sivas - Sivaslilar.Net - Sivashaber - Sivasforum - Sivasların En Büyük Buluşma Merkezi - Yiğidolar (http://www.sivaslilar.net/forum/index.php)
-   Dünya ve Türkiye'den Haberler (http://www.sivaslilar.net/forum/forumdisplay.php?f=202)
-   -   A.LATİF ŞENER PARTİ KURUYOR (http://www.sivaslilar.net/forum/showthread.php?t=28453)

barikat58 16.04.2009 12:05

Cevap: A.LATİF ŞENER PARTİ KURUYOR

[quote=kasparix;399496]BÖLÜN BAKALIM SAĞI DAHA NE KADAR BÖLECEKSİNİZ....BİR PÖRÇÜK KALMIŞ SOLCU BİR OLUYOR ...BÖLÜN..NE MEMLEEKTİME YARAR NE SANA ...ŞENER BEY...BAKANKEN YAPAMADIĞINI ŞİMDİ YAPACAĞINI SANMAM...[/quote]

şuan kaç tane bakan başbakandan habersiz çıkıp konuşabiliyor ve konusursa acaba kendi istediklerinimi konuşuyor.rte her şeyi kendi istedigi gibi yönetiyor bunun acısınıda eriyerek çekiyor.abdullatif şener hiç bişey kaybetmez ama çok şey kazanır.kaybeden sag degil kazanan sag olacaktır.oylarının bölünecegini düşünüp korkanlar var tabi başta akp...

Kibrisli 16.04.2009 12:57

Abdullatif Bey başta AKP oylarını bölecektir ama daha sonra sağın lideri olacağına inanıyorum.. Çünkü solculardan, Atatürkçülerden ve benim gibi Kemalistlerden çok seveni var... Memleketlim olması ayrı konu, hemşehirlim olmasa da ben Şener'i beğenirdim diye düşünüyorum çünkü bir tek özelleştirmede imzası yoktur... Kredi kartları konusunda krizi öngörerek düzenlemeler yapmış ama Tayyip Erdoğan izin vermemiştir. Şu anda o düzenlemeleri yapmak zorunda kalacaklar... ABD'de krizi çıkartan Morgage sistemi Türkiye'ye gelirken karşı çıkmış ama Türkiye'ye uygun düzenlemeler yaparak sistemi Türkiye'ye getirmek zorunda kalmıştır...
Çok değerli bir ekonomist ve devlet adamı... Devlet Yönetimindeki deneyimi Tayyip Erdoğan'dan bile fazladır ayrıca Milli Ekonomi görüşü ile bana çok yakın birisidir... Bir iki konu dışında benim ideolojime çok yakın bir görüşe sahiptir... Yani bahsettiğim o bir iki konu olmasa direk partisinde ön saflarda çalışırdım...

Siyahnur 16.04.2009 17:36

[B][FONT="Comic Sans MS"]Gecen gün sanirim yine Dogan medyasinda izledim Sener’i sanki eski bir kabine üyesi degil de, ana muhalefet lideri konusuyor saniyor insan...:)2 dk dinliyebildim...tzzZ

Kimse, yani ben en azindan Sener 'i kurucusu oldugu partiden istifa etti diye elestirmem..
Ama..

evet iste ama si var..:)

Demokrasiye celme takanlarla ortak hareket etmiyorsa!
Iktidar icin her yol mübah anlasiyisin esiri belli gruplarin oyununa gelmiyorsa;
Bazi cevrelerin Masasi haline gelmiyorsa;
Demokrasi disi arayislarda bulunanlarla beraber degilse;...

Ozaman hic kimsenin benimde diyecegim olmazdi..!

2.Iddianameyi okuduysaniz Ergenekonun Cumhurbaskani yapacagi kisi bizim hemsehrimiz Abdüllatif bey mis.....

Sahsen ben Sener 'in gücünü milletten aldigina inananlardan degilim. Sener 'in hep belli güclere oynadigini düsünüyorum.

"Esimi basi acik diye sectim, kendisi kapandi!" sözü bana cok manidar geliyor.

Tamam siyaset cok ta temiz bir is degil ama...bu kadar da el-insaf...

Muhsin Yazicioglunun dedigi gibi : 2 saniye sonrasina sahip olamadigimiz bir hayat icin bu kadar firildak olmaya DEGMEZ!:mad:

Selametle..[/FONT][/B]

titizyiğido 16.04.2009 17:55

[QUOTE=Kibrisli;399553]Abdullatif Bey başta AKP oylarını bölecektir ama daha sonra sağın lideri olacağına inanıyorum.. Çünkü solculardan, Atatürkçülerden ve benim gibi Kemalistlerden çok seveni var... Memleketlim olması ayrı konu, hemşehirlim olmasa da ben Şener'i beğenirdim diye düşünüyorum çünkü bir tek özelleştirmede imzası yoktur... Kredi kartları konusunda krizi öngörerek düzenlemeler yapmış ama Tayyip Erdoğan izin vermemiştir. Şu anda o düzenlemeleri yapmak zorunda kalacaklar... ABD'de krizi çıkartan Morgage sistemi Türkiye'ye gelirken karşı çıkmış ama Türkiye'ye uygun düzenlemeler yaparak sistemi Türkiye'ye getirmek zorunda kalmıştır...
Çok değerli bir ekonomist ve devlet adamı... Devlet Yönetimindeki deneyimi Tayyip Erdoğan'dan bile fazladır ayrıca Milli Ekonomi görüşü ile bana çok yakın birisidir... Bir iki konu dışında benim ideolojime çok yakın bir görüşe sahiptir... Yani bahsettiğim o bir iki konu olmasa direk partisinde ön saflarda çalışırdım...[/QUOTE]

abarttın be gardaşım............ver gazı yanmasın............evet akp nin oyunu böler nekadar biliyomusun.....%0.001.......inan bundan fazlası olmaz........sağın lideri olmasına gelince.........o bu düşünce ve inanışla olsa olsa solun lideri olabilir artık..........

Kibrisli 16.04.2009 18:09

[QUOTE=titizyiğido;399769]abarttın be gardaşım............ver gazı yanmasın............evet akp nin oyunu böler nekadar biliyomusun.....%0.001.......inan bundan fazlası olmaz........sağın lideri olmasına gelince.........o bu düşünce ve inanışla olsa olsa solun lideri olabilir artık..........[/QUOTE]

Valla nerenin lideri olacağını bilmiyorum ama düzgün adam ister sağın ister solun lideri olsun başarılı olacağı kesin...:)

sinan58_34 16.04.2009 22:25

[B][I]ilginc hayırlı olur ınsallah yeni olusumlara herzaman acıgız ama bu vatana millete hayırlı olacaksa[/I][/B]

sivaslı fd 16.04.2009 23:04

Hayırlı uğurlu olsun. güzel şeyler yapacağını umuyorum.

WEZ Format +2. ?uan Saat: 11:48.