![]() |
Cevap: YILMAZ ERDOĞAN PKK'LIMI?
[B]pkk leşlerine şehit diyen bir zat başka ne olabilir? ve yazık ki bize bunun gibi ciğeri 5 para etmez adamları şan şöhret sahibi yapıp peşinden koşuyoruz büyük sanatçı diye yere göğe sığdıramıyoruz! sanat kimseye herşeyi yapıp söyleme hakkını, ekmek yediği kapıya hainlik hakkını vermez![/B]
|
[B]AÇILIMIN SONUÇLARINDAN BİRİ BU KADAR TAVİZ VERİRSEN LEŞLERE ŞEHİT DERLER YARINDA İMRALIDAKİNE TÖVBE HAŞA MESİH İLAN EDERLER BU MEDYA MAYMUNUN YAHUDİ KÖKENLİ OLDUĞUNU DUYMUŞTUM BUNLARDAN BAŞKA NE BEKLERSİN İHANET EDEN BİRGÜNDE İHANETE UĞRAR[/B]
|
Türkiye'deki bir çok sanatçının kökenine bakarsak çoğu ya yahudi ya ermeni kökenlidir zaten...hiç bilmeden aldığımız cdlerle vs. kendi kuyumuzu kazdırtıyoruz...insanları ayırt edebilmemiz lazım...
|
[COLOR="DarkOrange"][B]Arkadaşlar şok oldum ama bu zamanda herkesten herşeyi bekler olduk Allah yardımcımız olsun.Bu kadar gözönünde olan insanların halkı kışkırtmasıda kolay olur.sonumuz hayır olur inşallah.[/B][/COLOR]
|
[QUOTE=Ayşegül1967;460521]Türkiye'deki bir çok sanatçının kökenine bakarsak çoğu ya yahudi ya ermeni kökenlidir zaten...hiç bilmeden aldığımız cdlerle vs. kendi kuyumuzu kazdırtıyoruz...insanları ayırt edebilmemiz lazım...[/QUOTE]
[B]% 100 KATILIYORUM AMA BİZİM MİLLETE BUNU ANLATMAK ÇOK ZOR BİR ÖRNEK VEREYİM ARKADAŞIN BİRİ KENDİNİ TAKVA GÖSTERİYOR VE SÜREKLİ YAHUDİLERİ VE ÜRÜNLERİNİ ELEŞTİRİYOR BİR GÜN MARKETTE RASTLADIM COCACOLA ALIYOR ABİ DEDİM NEDEN BUNDAN ALIYORSUN ŞUNDDAN ALSANA DEDİM YA ORJİNALİNİN TADI BAŞKA OLUYOR DEDİ SÖYLEDİKLERİMİZLE EYLEMLERİMİZ BİRBİRİNİ TUTMUYOR ZARARIN NERDEN GELECEĞİNİ BİLDİĞİMİZ HALDE TEBDİR ALMIYORUZ SONUÇ ORTADA [/B] |
[QUOTE=yiğidoturan;460526][B]% 100 KATILIYORUM AMA BİZİM MİLLETE BUNU ANLATMAK ÇOK ZOR BİR ÖRNEK VEREYİM ARKADAŞIN BİRİ KENDİNİ TAKVA GÖSTERİYOR VE SÜREKLİ YAHUDİLERİ VE ÜRÜNLERİNİ ELEŞTİRİYOR BİR GÜN MARKETTE RASTLADIM COCACOLA ALIYOR ABİ DEDİM NEDEN BUNDAN ALIYORSUN ŞUNDDAN ALSANA DEDİM YA ORJİNALİNİN TADI BAŞKA OLUYOR DEDİ SÖYLEDİKLERİMİZLE EYLEMLERİMİZ BİRBİRİNİ TUTMUYOR ZARARIN NERDEN GELECEĞİNİ BİLDİĞİMİZ HALDE TEBDİR ALMIYORUZ SONUÇ ORTADA [/B][/QUOTE]
Anlatmak zor değilde...anlamaları zor kardeşim...işlerine geldiği yerde anlamak istemiyor...benimde kapalı arkadaşlarım israil malı olan vakko'dan ''eşarp ''alıyorlar işte (: ne yapıcaksın kaliteden taviz veremiyor bizim insanımız! |
[QUOTE=Ayşegül1967;460535] ne yapıcaksın kaliteden taviz veremiyor bizim insanımız![/QUOTE]
[B]Bu cümle konuyu özetlemiş zaten :)[/B] |
[B][COLOR="Blue"]YAMADIK DÜNYAMIZI YIRTARAK DİNİMİZDEN SONUNDA DÜNYADA DİNDE GİTTİ ELİMİZDEN [/COLOR]
NE GÜZEL SÖYLEMİŞ ÜSTAD MEHMET AKİF BİZLERDE KALİTEDEN ÖDÜN VERMEYECEĞİZ DİYE ÜLKEYİ ELİMİZLE TESLİM EDECEĞİZ BU GİDİŞLE [/B] |
[QUOTE=*AHISKALI*;460504][B]pkk leşlerine şehit diyen bir zat başka ne olabilir? ve yazık ki bize bunun gibi ciğeri 5 para etmez adamları şan şöhret sahibi yapıp peşinden koşuyoruz büyük sanatçı diye yere göğe sığdıramıyoruz! sanat kimseye herşeyi yapıp söyleme hakkını, ekmek yediği kapıya hainlik hakkını vermez![/B][/QUOTE]
Kapimin önündeki It kadar degeri olmayan insanlari destekleyen bizim bilgisiz milletimizde suc ...Allah gafletten uyandirsin insallah Ates dustugu yeri yakar ... |
| WEZ Format +2. ?uan Saat: 09:40. |