![]() |
Cevap: Apartman yöneticisinin başörtü yasağı
Habere yalan diyen arkadaşlar.Daha geçen yıl bir ilimizde Milli eğitim bakanlığının düzenlediği şiir yarışmasında 1.olan bir vatandaşımız sırf türbanlı olduğu için salondan atılmıştı! böyle bir ülkede yaşıyoruz unutmayın. siyasi simge olarak kullanıldığı için Türbana karşı çıkanlara anlayış gösterebiliriz.ama gözünü karatıp her önüne gelen türbanlıya öldürecek gibi bakanlar ve ezmeye çalışanlarada aman vermeyeceğiz bunu böyle bilin!
|
Lütfen Birbirimizi Kırmayalım Karşı Tarafın Fikrine Hoşgörülü Olalım.
Bu kapıcı Olayındada HoşgörüSüzlük vardır Kapıcının Karısının Baş örtüsüne karışmak inancına karışmaktır bu da insan haklarına aykırıdır Ayrıca Sözleşmede yazmıyorsa Zorla çıkartamaz hakkı yok. |
[QUOTE=Kibrisli;423597]Gardaş aynı şeyi sende başka konularda yapıyorsun, amacım seni suçlamak değil bende yapıyorumdur aslında biz yapmıyoruz farklı görüşten insanların bir araya geldiği bir platformda bu tür konular diğerlerinin canını sıkabilir, doğal şeyler bunlar.... Ama önemli olan tartışmak tartışmak tartışmak ama büyütmemek, kırmamak, AKP değil AK Parti demek :) yani edepsizlik etmemek... Umarım bu soğuk espiri ile ortam biraz yumuşatabilmişimdir:)[/QUOTE]
vay kardeşime bak suçlamak istemiyosun ama suçluyosun.........şu konuda benim ne suçum var aç şu konudaki bütün mesajlara bak..........suçumu bana söyle........bu arada soğuk espriyle ortam yumuşamaz kardeş.:D....:D.....:D |
[COLOR="Black"][B][I]delinin biri kuyuya taş atmiş 40 akli bir olmuş çikaramamiş size öyle bir gendesiz yötecinin yuzunden konunun dozunu kaçirmayinnnn........[/I][/B][/COLOR]
|
[QUOTE=Merkez_Alperen;423614]Habere yalan diyen arkadaşlar.Daha geçen yıl bir ilimizde Milli eğitim bakanlığının düzenlediği şiir yarışmasında 1.olan bir vatandaşımız sırf türbanlı olduğu için salondan atılmıştı! böyle bir ülkede yaşıyoruz unutmayın. [COLOR="Red"]siyasi simge olarak kullanıldığı için Türbana karşı çıkanlara anlayış gösterebiliriz.[/COLOR]ama gözünü karatıp her önüne gelen türbanlıya öldürecek gibi bakanlar ve ezmeye çalışanlarada aman vermeyeceğiz bunu böyle bilin![/QUOTE]
[B]Alperen kardeşim bunlara da anlayış göstermeyelim. Bu ülkede her partinin siyasi simgesi rahatlıkla taşınabiliyorsa başörtüsü de serbest olmalı. Birisi che resimli t-shirt giyebiliyorsa başörtüsü de takabilmelidir.[/B] |
[QUOTE=titizyiğido;423617]vay kardeşime bak suçlamak istemiyosun ama suçluyosun.........şu konuda benim ne suçum var aç şu konudaki bütün mesajlara bak..........suçumu bana söyle........bu arada soğuk espriyle ortam yumuşamaz kardeş.:D....:D.....:D[/QUOTE]
Gardaş suçlamıyorum seni hatta yanlış anlamaman için kendimi bile örnek verdim farklı görüşlerin olduğu yerde doğaldır böyle şeyler... Bu konu hakkında demiyorum başka konularda da senin söylediklerin mesela beni tahrik ediyor ondan bahsediyorum... Bunlar ince konular... Hep söylediğim birşey var bugünde tekrarladım Türkiye'de 3 konu çok ince konular tartışılması büyütülmemesi gereken konular bunlar... H_Turan gardaşım ben İzmir'de yaşıyorum, İzmir benim Türkiye'de gördüğüm en medeni ve hoşgörüşü insanların yaşadığı bir yer... Bu tür düşmanlıklarda burada olmaz bir tane kendini bilmez saçma sapan bir uygulama yapmış örneğin bu Sivas'ta olsa ne diyecektin? Merak ettim şimdi... Bence bunu söylemenin nedeni İzmir'in sol ağırlıklı biyer olmasından kaynaklanıyor düşmanlıkla bir alakası yok... Merkez Alperen'in son söylediğine bir cümle haricinde sonuna kadar katılıyorum... [B]Ben kamu alanında Türban'a karşı olan birisi olarak, bu tür, özel hayatta insanların inançlarına karşı olan haraketlere, sonuna dibine kadar bir laiklik savunucusu olarak karşı gelirim, ilk ben karşısına çıkarım, çünkü laikliğin gereğidir o kapıcının hakkını savunmak...[/B] |
[QUOTE=Cley;423619][B]Alperen kardeşim bunlara da anlayış göstermeyelim. Bu ülkede her partinin siyasi simgesi rahatlıkla taşınabiliyorsa başörtüsü de serbest olmalı. Birisi che resimli t-shirt giyebiliyorsa başörtüsü de takabilmelidir.[/B][/QUOTE]
O zaman laıklık elden gider abi mazallah.Ama cheyle bir şey olmaz o simge flan değil.:) |
[B][I][COLOR=magenta]Konu başörtülü bir kapıcıyla alakalı değil mi?[/COLOR][/I][/B]
[B][I][COLOR=#ff00ff]Bizde kapıcıyız! Bizde çok sorunlar yaşadık.Hatta kendimizi gizleme durumuna bile geldik! Bu mudur peki sizin savunduğunuz düşünce? Böyle mi olmalıdır yani? [/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Hiç bu kadar üzmemişti bir konu.Evet en hassas olduğum konu aslında titizyiğido.Sizler insanların içini bilemezsiniz![/COLOR][/I][/B] [B][I][COLOR=#ff00ff]Başka da yazacak birşeyim yok bu konuda.Kara cahilliğimle gurur duyuyorum ben...[/COLOR][/I][/B] |
[QUOTE=Kibrisli;423622]Gardaş suçlamıyorum seni hatta yanlış anlamaman için kendimi bile örnek verdim farklı görüşlerin olduğu yerde doğaldır böyle şeyler... Bu konu hakkında demiyorum başka konularda da senin söylediklerin mesela beni tahrik ediyor ondan bahsediyorum... Bunlar ince konular... Hep söylediğim birşey var bugünde tekrarladım Türkiye'de 3 konu çok ince konular tartışılması büyütülmemesi gereken konular bunlar...
H_Turan gardaşım ben İzmir'de yaşıyorum, İzmir benim Türkiye'de gördüğüm en medeni ve hoşgörüşü insanların yaşadığı bir yer... Bu tür düşmanlıklarda burada olmaz bir tane kendini bilmez saçma sapan bir uygulama yapmış örneğin bu Sivas'ta olsa ne diyecektin? Merak ettim şimdi... Bence bunu söylemenin nedeni İzmir'in sol ağırlıklı biyer olmasından kaynaklanıyor düşmanlıkla bir alakası yok... Merkez Alperen'in son söylediğine bir cümle haricinde sonuna kadar katılıyorum... [B]Ben kamu alanında Türban'a karşı olan birisi olarak, bu tür, özel hayatta insanların inançlarına karşı olan haraketlere, sonuna dibine kadar bir laiklik savunucusu olarak karşı gelirim, ilk ben karşısına çıkarım, çünkü laikliğin gereğidir o kapıcının hakkını savunmak...[/B][/QUOTE] Abi o zaman bir şey soracagım. Hanı yazmışsın ya özel hayatta insanların innaçlarına karşı olan hareketlere karşı gelirim çünkü laiklliğin geregidir.O zaman bu ülkede laikim diye geçinen insanların çoğu laik değil ve laikliği kullanıyorlar öyle değil mi??? |
bu konu saçmalık saçmalık olmasınada bu konudan da tartışma yaratmanız daha saçmalık!
|
WEZ Format +2. ?uan Saat: 18:43. |